Σάββατο 16 Μαΐου 2009

Νέα από τον Παναργειακό . . .


Ισόπαλοι Κόρινθος και Παναργειακός

Δεν ανέδειξε νικητή η φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στην Κόρινθο και τον Παναργειακό που έγινε την Πέμπτη στο γήπεδο του Συνοικισμού. Οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 1-1 χάρη στα τέρματα του Θ. Νικολόπουλο (38') από πλευράς Κορίνθου και του Σκαλίδη (53') για τους "πράσινους".
Αντίθετα, ο τεχνικός των «λύκων» Γιάννης Δουβίκας ξεχώρισε έναν νεαρό αριστερό μπακ που αγωνιζόταν σε ομάδα της Λαμίας, τον οποίο θα «τσεκάρει» και στην άτυπη ρεβάνς που προγραμματίστηκε το Σάββατο στο Αργος.
Την αναλυτική έκθεσή του σχετικά με το υπάρχον έμψυχο δυναμικό παρέδωσε ο προπονητής του Παναργειακού Γιάννης Δουβίκας στον ισχυρό άνδρα του συλλόγου Ιωσήφ Μερτύρη, στην οποία αναφέρεται στους παίκτες που επιθυμεί να παραμείνουν στο ρόστερ των "λύκων" και για τη νέα σεζόν.


Δεν ικανοποίησαν οι μικροί...

"Κόπηκαν" οι οκτώ νεαροί ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δοκιμάστηκαν από τον τεχνικό του Παναργειακού, Γιάννη Δουβίκα το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ο κόουτς της ομάδας του Άργους έκρινε ότι δεν είναι σε θέση αυτή τη στιγμή να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της Γ' Εθνικής και έτσι θα εξετάσει άλλες λύσεις από την ευρύτερη περιοχή.
Αυτό θα γίνει στο φιλικό ματς που έχει προγραμματιστεί την Πέμπτη με αντίπαλο την Κόρινθο. Ενοχλήσεις στον αστράγαλο και στο ισχίο έχουν οι Πλεμμένος, Κουτσοδήμος, οι οποίοι δεν προπονούνται τις τελευταίες ημέρες. Εκτός προπονήσεων παραμένει ο Παναγιωτόπουλος.


Φήμες για Μακρή στον Παναργειακό!

Η επικείμενη αποχώρηση του Ιωσήφ Μερτύρη από τον Παναργειακό και η παραίτηση των υπολοιπών μελών του Δ.Σ. εν όψει της γενικής συνέλευσης που θα γίνει σε περίπου 20 ημέρες, έχει δημιουργήσει ποικίλα σενάρια στο Αργος για τη διάδοχη λύση.
Ενα από αυτά εμπλέκει τον πρώην ισχυρό άνδρα της Παναχαϊκής Κώστα Μακρή, με αφορμή ότι κατάγεται από το Ληγουριό Αργολίδας. Ο κ. Μερτύρης δήλωσε άγνοια για το θέμα και επανέλαβε ότι όποιος ενδιαφερόμενος μπορεί να απευθύνεται στον ίδιο για να πάρει την ομάδα που είναι κάτοχος των μετοχών.
Από την πλευρά του, ο κ. Μακρής, ο οποίος αναχώρησε για την Αυστραλία, έχει υπογραμμίσει ότι δεν τον ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή να αναλάβει τα ηνία ομάδας Γ' Εθνικής. Ωστόσο, τουλάχιστον επτά ομάδες από διάφορες κατηγορίες τον έχουν πλησιάσει. Σχετική «κρούση» φαίνεται να έχει δεχθεί και από άνθρωπο της Αγίας Παρασκευής.


Μερτύρης: Κατά 99% δεν συνεχίζω

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την προεδρία του Παναργειακού ο Ιωσήφ Μερτύρης, ο οποίος με δηλώσεις του τόνισε ότι δεν βλέπει να υπάρχουν σοβαρές εγγυήσεις όσον αφορά τον οικονομικό τομέα και όχι μόνο:
"Όπως έχει αυτή τη στιγμή η κατάσταση κατά 99% για να μην πω 100% δεν θα συνεχίσω στο πόστο μου. Για να συνεχίσω πρέπει να υπάρξουν σοβαρές εγγυήσεις πράγμα που βλέπω ότι είναι αδύνατο. Δεν μπορώ να συνεχίσω με την αδιαφορία που δείχνει ο Δήμος και η Νομαρχία.
Εγώ δεν θέλω να έχω τον τίτλο του μεγαλομετόχου ή του προέδρου, αλλά το θέμα είναι να γίνει μια σωστή προσπάθεια για να πάει μπροστά η ομάδα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: