Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2008

3η Αγωνιστική 28/09/2008

Πρώτη νίκη. . .
Παναργειακός - Χερσόνησος 1-0

Την πρώτη του νίκη για την φετινή περίοδο πέτυχε σήμερα ο Παναργειακός απέναντι στην Χερσόνησο στο Δημοτικό Στάδιο Άργους. Η ομάδα του Παναργειακού μπήκε αποφασισμένη για την νίκη και κατάφερε να την πάρει με το γκολ που πέτυχε ο Λετιέρη στο 60' του αγώνα, όταν μετά από λάθος συνεννόηση αμυντικού και τερματοφύλακα πήρε την μπάλα και με κοντινό πλασέ την έστειλε στα δίχτυα. Η ομάδα μας μπορούσε να είχε προηγηθεί και νωρίτερα αφού στο πρώτο ημίχρονο χάθηκαν 3 ευκαιρίες, 2 με τον Κατσαρό στο 10' και 40' αντίστοιχα και μία με τον Κουτσοδήμο στο 43', ωστόσο ο αντίπαλος τερματοφύλακας βρέθηκε σε ετοιμότητα και απέκρουσε και τις 3 φάσεις. Περίπου 1500 φίλαθλοι βρέθηκαν στο γήπεδο του Άργους για να συμπαρασταθούν στην ομάδα μας και πανηγύρισαν μετά από 9 χρόνια νίκη της ομάδας σε επαγγελματική κατηγορία....


ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Κατσαούνης, Χαρίσης (46' Ανδρεάδης), Πλεμμένος, Φίλης, Μοράλες, Λετιέρι, Μεσέρδης, Δημητρακόπουλος (46' Σετράρο), Κουτσοδήμος, Ταξιάρχης (75' Αντωνιάδης), Κατσαρός.
ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ: Ξενοδόχοφ, Αποστολάκης, Κατσαπελίδης, Ρηγάκης (71' Μπρενκ), Ανωγειαννάκης (65' Σταθόγλου), Αργυράκης, Ανδριαδάκης, Κωνσταντάκης, Σεμιρτζίδης, Δερμιτζάκης (65' Φουκαράκης), Τζανετής.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

7/4/99 παναργειακός-κερατσίνι 1-0 ήταν η τελευταία νίκη σε επαγγελματική κατηγορία

ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΣ είπε...

καλή αρχή και μακάρι να τα κερδίζουμε όλα με 1-0

ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΣ είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

panarga_fans είπε...

pali h psuxh mas vghke...