Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2008

2η Αγωνιστική 21/09/2008

Χωρίς καθαρό μυαλό. . .









Αστέρας Ρεθύμνου - Παναργειακός 2 - 2

Δημοτικό Σοχώρας
Διαιτητής:Ιωσηφίδης Σ. (ΣΔΠ Αθηνών).
Κίτρινες: Γ. Πετράκης, Ταμάμης / Πλεμμένος
Κόκκινες: -

Φίλμ του αγώνα . . .

25’ (0-1) πλασέ του Ταξιάρχη στο οριζόντιο δοκάρι, και ο Κουτσοδήμος με κεφαλιά θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
28’ (0-2) ενέργεια του Κατσαρού, αποφεύγει τον Πατελή και με διαγώνιο σουτ στέλνει την μπάλα στην αριστερή γωνία του Βογιατζιδάκη.
40’ (1-2) σέντρα του Κοκκινάκη και ο Γωνιωτάκης με κεφαλιά θα μειώσει.
63’ (2-2) ο Κοζανίδης εκτελεί φάουλ και ο Πετράκης με κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας, θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Κατσαούνη.

Συνθέσεις ομάδων :
ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ:Βογιατζιδάκης, Καρράς, Κατσαμάς, Πατελής, Κοκκινάκης, Γ. Πετράκης (89’ Λόπεζ), Μικρόπουλος (77’ Κασσέλας), Κοζανίδης, Χριστουλάκης (46’ Ταμάμης), Γωνιωτάκης, Γέλιτς.

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ:Κατσαούνης, Πλεμμένος, Χαρίσης, Φίλης, Μοράλες, Λετιέρι (53’ Ανδρεάδης), Μεσέρδης, Δημητρακόπουλος (79’ Σεντράρο), Κουτσοδήμος (72’ Παναγιωτόπουλος), Ταξιάρχης, Κατσαρός.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εντύπωση μου κάνει η αλλαγή του Λετιέρι με τον Ανδρεάδη, ενώ νικάμε. Από την άλλη βέβαια είναι ωραίο να έχουμε επιθετική νοοτροπία στην ομάδα.

panarga_fans είπε...

Και οι 3 αλλαγες ειναι επιθετικογενείς παίκτες, αυτο σημαίνει ότι το πάλεψε το διπλό ο προπονητής. Θα μπορούσε άνετα να κλείσει την ομάδα πίσω με αμυντικογενείς παίκτες αλλά μπράβο του δεν το έκανε. Η νίκη θα έρθει στην έδρα μας την Κυριακή. . .

Ανώνυμος είπε...

Λύθηκε η απορία μου. Ο Λετιέρι βγήκε λόγω τραυματισμού.