Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2008

1η Αγωνιστική 14/09/2008

Ισόπαλη πρεμιέρα

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ - ΚΟΡΙΝΘΟΣ 0 - 0

Δημοτικό Στάδιο Άργους,
Θεατές : 2500
Διαιτητής: Παπαγεωργίου (Αρτας).
Κίτρινες: Μεσέρδης, Πλεμένος, Κουτσοδήμος / Μελίσσης, Νικολόπουλος, Καλαφάτης.
Κόκκινες: -

Ισόπαλο έληξε το πελοπονησιακό ντέρμπι ανάμεσα στον Παναργειακό και την Κόρινθο με σκορ 0-0. Και οι δύο ομάδες μπήκαν φοβισμένες στον αγώνα και κυρίως φύλασαν τα νότα τους. Ελάχιστες ήταν οι ευκαιρίες και από τις δύο μεριές και κυρίως το παιχνίδι παίχτηκε στο χώρο του κέντρου. Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναργειακός απείλησε κυρίως από στημένες φάσεις, χωρίς και δημιουργηθεί τίποτα το επικύνδυνο για την εστία της Κορίνθου. Η Κόρινθος από την άλλη απείλησε μόνο από αντεπιθέσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναργειακός μπήκε δυνατά και είχε κάποιες καλές στιγμές αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Από εκεί και πέρα η Κόρινθος πήρε τα ηνία του αγώνα από το 60' μέχρι το 70' και έχασε κάποιες καλές ευκαιρίες. Όμως τα πράγματα άλλαξαν μετά την είσοδο του Φερέτι Ντα Σίλβα όπυ έδωσε μια επιθετική πνοή στον αγώνα. Έτσι χάθηκε και η σημαντικότερη ευκαιρία για την ομάδα μας στο 74' με το Κατσαρό που έχασε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ. Από εκεί και πέρα οι παίχτες μας δεν είχαν καθαρό μυαλό και του κυρίευσε η κούραση. Έτσι το 0-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Ενδεκάδες :
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Κατσαούνης, Φίλης, Λετιέρι, Ανδρέαδης, Μεσέρδης (72' Φερέτι), Ταξιάρχης (46' Δημητρακόπουλος), Μοράλες, Κουτσοδήμος, Χαρίσης (58' Πλεμένος), Κατσαρός, Παναγιωτόπουλος
ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Μανιάτης (93' λ.τρ. Καρνέσης), Πιλιαφάς, φίλης, Γκοσποντίνοφ, Σπυρόπουλος, Καλαφάτης, Ζουλιώτης, Σιώκος, Μελίσσης (84' Αγγελόπουλος), Μπασόφ (46' λ.τρ. Καφαντάρης), Νικολόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: