Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2009

Κλείνει ο Μαυρομάτης. . .


Ο Μάρκος Μαυρομάτης φαίνεται πως θα είναι ο νέος προπονητής του Παναργειακού. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η διοίκηση του συλλόγου και ο 51χρονος προπονητής κατέληξαν σε συμφωνία και θα πορευθούν μαζί στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Ο Μαυρομάτης γνωρίζει πολύ καλά το χώρο της τρίτης τη τάξει κατηγορίας μιας και έχει εργαστεί σε Αχαρναϊκό, Αιολικό, Βύζαντα Μεγάρων και Κεραυνό Κερατέας. Υπήρξε, επίσης, προπονητής και του Απόλλωνα Αθηνών όταν η ομάδα βρισκόταν στη Β' Εθνική. Πέρυσι ήταν προπονητής του Κεραυνού Κερατέας και αποχώρησε τον Απρίλιο για προσωπικούς του λόγους, αφού κατάφερε να πραγματοποιήσει τον στόχο του, που ήταν και η παραμονή του Κεραυνού στην κατηγορία.
Με την προϋπόθεση, βέβαια, ότι τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης δεν θα φέρουν εκ νέου αντίρρηση και σ' αυτή την περίπτωση. «Αν δεν μου πουν μέχρι το πρωί του Σαββάτου τα υπόλοιπα μέλη τι ακριβώς θέλουν, τότε εγώ έχω έτοιμη λύση και παίρνω πάνω μου όλη την ευθύνη. Δεν μπορώ να φέρω τον Μουρίνιο» έλεγε με νόημα ο κ. Μπέλλος, ο οποίος έχει καταλήξει στην περίπτωση του Μάρκου Μαυρομάτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: