Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

21η Αγωνιστική 07/02/2010

Το πάλεψε...

Παναργειακός - Καλλιθέα 1-0
(1' Μαρουκάκης)

Σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω της συνεχούς βροχόπτωσης, η Καλλιθέα επικράτησε 1-0 του Παναργειακού και πλησίασε στο βαθμό την πρωτοπόρο Παναχαϊκή και τον δεύτερο Βύζαντα Μεγάρων. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από το 48ο δευτερόλεπτο, όταν ο Καραδήμος έπειτα από το φάουλ που εκτέλεσε βρήκε τον Μαρουκάκη και εκείνος ανενόχλητος με κεφαλιά έκανε το 1-0. Η ομάδα του «Ελ Πάσο» θα μπορούσε να είχε τελειώσει το ματς νωρίτερα. Συγκεκριμένα στο 35’ όταν ο Τεγούσης έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στο 65’ όταν ο τερματοφύλακας του Παναρεγειακού, Κατσιαούνης, είπε «όχι» στον μέσο της Καλλιθέας (αστόχησε στο πέναλτι που είχε κερδίσει ο Πλατέλλας από τον Κατσαούνη). Από την άλλη, ο Παναργειακός στάθηκε αξιοπρεπώς στον αγωνιστικό χώρο, παρά τις απουσίες που είχε, και θα μπορούσε να αποσπάσει το βαθμό εάν στο 64’ ο Γεωργακόπουλος δεν αστοχούσε από πλεονεκτική θέση.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναργειακός ήταν νωθρός και η Καλλιθέα είχε το πάνω χέρι και θα μπορούσε να πετύχει άλλο ένα τέρμα πέρα από το γκολ στο πρώτο λεπτό. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναργειακός μπήκε δυνατά και έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες, η πρώτη στο 55' όταν ο Κουτσοδήμος έκανε την προβολή ύστερα από σέντρα σουτ του Κατσαρού και η μπάλα πέρασε χιλιοστά δίπλα από το αριστερό δοκάρι και η δεύετερη στο 64' με πρωταγωνιστή τον Γεωργακόπουλο ο οποίος βρέθηκε μόνος στην αριστερή μεριά της περιοχής της Καλλιθέας αλλά το πλασέ του αποκρούστηκε σε κόρνερ. Το πάλεψαν οι λύκοι αλλά δεν κατάφεραν να αποσπάσουν τον βαθμό της ισοπαλίας, σε έναν αγωνιστικό χώρο αρκετα βαρή και με συνεχής βροχόπτωση καθόλη την διάρκεια του παιχνιδιού.

*Με τις πράσινες στολές εμφανίστηκε ο Παναργειακός στο πρώτο ημίχρονο, με τις ριγωτές στο δεύτερο....

Καλλιθέα (Στάθης Σταθόπουλος): Αθανασόπουλος, Αρκούδας (56' Καλτσάς), Γουσούλης, Κισκαμπάνης, Κουτρουμπής, Καραδήμος (87' Ηρακλής), Πλατέλλας, Μαρουκάκης, Παπαναστασίου, Τεγούσης, Ζουμπουλάκης (83' Μουσταφίδης).
Παναργειακός (Δημήτρης Μπατάκος): Κατσαούνης, Σταματέλλος, Σκόνδρας, Πατίδης, Καλυβόπουλος, Ζυγούρης, Κατσαρός, Γεωργακόπουλος (86' Φασουλής), Κουτσοδήμος, Δρούλιας (90' Αντωνόπουλος), Μοντεσάτος (58' Ζαραφωνίτης).



Δεν υπάρχουν σχόλια: