Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2010

22η Αγωνιστική 14/02/2010

Αγνώριστος...

Παναργειακός - Σαρωνικός Αίγινας 1 -3
(70' Παπαγεωργίου - 23' Κοκόλης , 53' Ντούκα, 90' πεν. Ντε Μπαρτόλο)


Την τρίτη του σερί νίκη σημείωσε το απόγευμα της Κυριακής ο Σαρωνικός, ο οποίος άλωσε το Άργος νικώντας 3-1 του Παναργειακού. Ο Παναργειακός χωρίς να το καταλάβει βρέθηκε να χάνει 0-2 και μετά έτρεχε να σώσει να πράγματα. Τεράστια αμυντικά κενά (έλειψε πολύ ο Σκόνδρας) και ασυνέχεια στο κέντρο. Κατάφερε να σκοράρει με τον Παπαγεωργίου (πολύ καλός για άλλη μια φορά) στο 70' και να μειώσει και είχε μπαράζ ευκαιριών για να ισοφαρίσει χάνοντας τρεις ευκαιρίες οι οποίες είναι άχαστε. Στο 76’ ο αρχηγός των «λύκων», Γιώργος Κατσαρός, είχε δοκάρι. Τελικά αντί να ισοφαρίσει δέχθηκε και το τρίτο με πέναλτι του Ντε Μπαρτόλο. Αρχίζουν τα πράγματα να δυσκολεύουν, αλλά ο φετινός Παναργειακός έχει δείξει ότι στα δύσκολα είναι εκεί...

Παναργειακός (Δημήτρης Μπατάκος): Κατσαούνης, Παπαγεωργίου, Σταματέλος, Χατζόπουλος, Καλυβόπουλος ( 36’ Δρούλιας), Πλεμμένος, Ζυγούρης, Κατσαρός, Λετιέρι, Γεωργακόπουλος ( 64’ Ζαραφωνίτης), Κουτσοδήμος.
Σαρωνικός (Φώτης Θανέλλας): Χατζάκης, Νικητόπουλος, Κωστής ( 82’ Νομικός), Μπούκουρης, Μπίρης, Ντε Μπαρτόλο, Ντούκα, Τσιρώνης, Μαστρογιάννης, Σκαφτούρος ( 88’ Χατζηράπτης), Κοκόλης ( 75’ Λέκας).

Το γκολ του Παπαγεωργίου...

Δεν υπάρχουν σχόλια: