Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

Όλα σε βάρος των ποδσφαιριστών. . .


Αυτοί κύριοι τι σας φταίνε???
Διοικητικός εμφύλιος έχει ξεσπάσει στον Παναργειακό, καθώς οι διοικούντες φαίνεται να έχουν χωριστεί σε δύο παρατάξεις. Και όλα αυτά τη στιγμή που οι ποδοσφαιριστές της ομάδας παραμένουν απλήρωτοι. Την Τετάρτη το μεσημέρι τα μέλη της ΠΑΕ είχαν υποσχεθεί στο ποδοσφαιρικό τμήμα πως θα καταβάλλουν το ποσό των 15.000 ευρώ. Η μία... παράταξη αποτελούμενη από τους Γιώργο Παραβάντη, Βαγγέλη Μπιλιγκίκο και Πέτρο Μαρλαγκούτσο είχε προτείνει να δώσει το ποσό των 9.000 ευρώ για να καλύψει τα τρέχοντα έξοδα των παικτών, ενώ το υπόλοιπο ποσό έπρεπε να το συμπληρώσουν οι Νίκος Ντάκαρης και Δημήτρης Τάσαινας.
Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες το βράδυ της Πέμπτης οι δύο άνδρες ενημέρωσαν ότι δε συμφωνούν με την παραπάνω πρόταση. Απεναντίας, τόνισαν ότι δεν χρειάζονται βοήθεια και πως θα σηκώσουν το φορτίο μόνοι τους.
Ο Ντάκαρης έδωσε το «παρών» στο γήπεδο του Αργους το απόγευμα της Παρασκευής, οπότε ενημέρωσε τους παίκτες για τις διοικητικές εξελίξεις. Το μόνο που πρόσφερε ήταν ένα ιδιαίτερα μικρό χρηματικό ποσό, το οποίο αντιστοιχούσε στην εξόφληση των ενοικίων των παικτών.
Πάντως, οι παίκτες χθες προπονήθηκαν κανονικά μετά τη νέα διήμερη αποχή τους και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τον κυριακάτικο αγώνα στην Αγία Παρασκευή.
mikriliga

Δεν υπάρχουν σχόλια: