Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2009

3η Αγωνιστική 27/09/2009

Πρώτη ήττα...
Παναιγιάλειος - Παναργειακός 2-1
(Νικολόπουλος (46'), Παπαδόπουλος (60') - Μιχελής (65') )

Ο Παναργειακός αν και καλύτερος δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα σήμερα το απόγευμα στο Αίγιο απέναντι στον Παναιγιάλειο. Έχασε 2-1, κάτι το οποίο τον αδικεί βάση της εικόνας των δύο ομάδων. Αν και βρέθηκε να χάνει 2-0 μείωσε σε 2-1 με τον Μιχελή στο 65' και έχασε τεράστια ευκαρία με τον Ρες στο 81' όταν η μπάλα βρήκε στο δοκάρι. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο όμως. Χαρακτηριστικό του αγώνα οι δύο κόκκινες που δέχθηκαν οι Ντόμας (84') και Μαντάς (92') από τον Παναιγιάλειο. Σημειώνεται ότι και οι δύο προπονητές παρακολούθησαν τον αγώνα από τις εξέδρες. Ο τεχνικός του Παναιγιάλειου, Γιώργος Βλαστός, γιατί η ΕΠΟ έκρινε εκπρόθεσμο το ιδιωτικό συμφωνητικό που είχε συνάψει με την ομάδα, ενώ ο Γιάννης Δουβίκας, διότι είχε τιμωρηθεί από το ματς με την Κόρινθο. Επόμενη αγωνιστική την μεθεπόμενη Τετάρτη στις 7 Οκτώμβρη με αντίπαλο την πρωτοπόρο Καλλιθέα. Μονοδρομος η νίκη για να μπορέσει η ομάδα μας να ανακάμψει βαθμολογικά...

Πανιαγιάλειος: Καλιακμάνης, Μαντάς, Ζαφειρόπουλος, Πέτρου, Παπαδόπουλος, Χατζής, Νικολόπουλος (75' πολίτης), Ντόμας, Αποσκίτης (90' Χρυσανθόπουλος), Πάβελα, Βλαστός (71' Βλαστός).
Παναργειακός: Κατσαούνης, Παπαγεωργίου (46' Δρούλιας) , Πλεμμένος (55' Καραχάλιος), Χατζόπουλος, Σκόνδρας, Λετιέρι, Γκιγκάνι, Κατσαρός, Μπενίτες (80' Κουτσοδήμος), Μιχελής, Ρες.

Στιγμές του αγώνα :
Έναρξη του αγώνα
25' Στα μισά του πρώτου ημιχρόνου παραμένει το ο-ο μεταξύ των δύο ομάδων οι οποίες έχουν παραταχθεί με επιθετικούς προσανατολισμούς, όμως λείπει η τελική πάσα και έτσι δεν έχουν δημιουργηθεί πολλές φάσεις.
Τέλος ημιχρόνου 0-0
46' Ο Νικολόπουλος κάνει το 1-0 στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τα 4ο μέτρα.
58' Κεφαλιά του Αποσκίτη τρομερή επέμβαση του Κατσαούνη που διώχνει σε κόρνερ.
60' Ο Παπαδόπουλος κάνει το 2-0 με κεφαλιά ύστερα από κόρνερ του Νικολόπουλου.
65' Ο Μιχελής με σουτ μειώνει σε 2-1.
81' Δοκάρι ύστερα από σουτ του Ρες.
Τέλος αγώνα 2-1 υπέρ του Παναιγιάλειου.

Υπόλοιπα Αποτελέσματα :
Παναχαϊκή-Αγία Παρασκευή 2-1
Χερσόνησος-ΠΑΟ Ρουφ 0-2
Ατσαλένιος-Ασπρόπυργος 3-0
Βύζας Μεγάρων-Πλατανιάς 3-0
Αίας Σαλαμίνας-Κερ. Κερατέας 0-0
Καλλιθεα-Ζάκυνθος 2-0
Χαϊδάρι-Σαρωνικός 5-1
Ρεπό : Κόρινθος

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Φιλοι απο το Αργος απο που και ως που ηταν καλυτερος ο Παναργειακος???Αλλο αγωνα βλεπατε?Παροτι ο διαιτητης επαιζε 80-20 υπερ σας χασατε.Μηπως δεν ειδατε οτι μετα το 2-1 ο Παναιγιαλειος ειχε 3 κλασσικες ευκαιριες να κανει το 3-1.Μην ψαχνετε για αλλοθι.Πιστευω να ειδατε την συμπεριφορα απεναντι στα 50 ατομα που ηρθαν απο τον Πυργο.Καθισαν διπλα μας και δεν τους ενοχλησε κανεις!