Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2009

Και επίσημα Μαυρομάτης. . .


Και με την βούλα Μαυρομάτης στον πάγκο του Παναργειακού... Ο έμπειρος τεχνικός υπογράφει αύριο και γίνεται επίσημα ο διάδοχος του Γιάννη Δουβίκα.

Σχετικό άρθρο του sport3.gr

Ο Χρήστος Δάρας αποφάσισε να πάρει προσωπικά την ευθύνη για το θέμα του προπονητή στον Παναργειακό, αφήνοντας στην άκρη τις διαφωνίες και την αναποφασιστικότητα που είχε αναπτυχθεί μεταξύ των μελών της διοίκησης. Ο «εκλεκτός» του, όπως γράψαμε χθες, ήταν ο Μάρκος Μαυρομάτης, ο οποίος απάντησε θετικά στην πρόταση που του κατέθεσε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ και βρέθηκε στο Άργος, όπου παρουσιάστηκε κι επίσημα στους παίκτες. «Ηταν δική μου επιλογή» ξεκαθάρισε ο κ. Δάρας και πρόσθεσε: «Επρεπε να γίνει μια αλλαγή για να αλλάξει το κλίμα στην ομάδα και γι αυτό έκανα αυτή την κίνηση. Νομίζω ότι ο κ. Μαυρομάτης είναι ο πλέον ειδικός για να μας βοηθήσει».

Από την πλευρά του, ο 51χρονος τεχνικός, ο οποίος θα υπογράψει τη Δευτέρα το συμβόλαιο του (σ.σ. θα έχει ισχύ μέχρι το τέλος της περιόδου), μίλησε για τη νέα σελίδα της προπονητικής του καριέρας. «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που θα αναλάβω μια ομάδα σαν τον Παναργειακό. Πιστεύω οτι με πολύ προσπάθεια και τη συνεργασία όλων, θα βρεθεί εκεί που της αρμόζει. Γνωρίζω τον σύλλογο αφού τον είχα αντιμετωπίσει την περσινή σεζόν όταν ήμουν στον Κεραυνό Κερατέας και έχω την καλύτερη γνώμη για το υλικό της». Στενός συνεργάτης του θα είναι ο μέχρι πρότινος βοηθός του Γιάννη Δουβίκα, ο Ηλίας Βουβούσιας, ο οποίος επιμελήθηκε και της προπόνησης του Σαββάτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: