Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009

Δηλώσεις Μάρκου Μαυρομάτη. . .


Μια γενική εικόνα για την μέχρι τώρα πορεία…

"Από πλευράς βαθμολογικής συγκομιδής δεν είμαι ευχαριστημένος. Πιστεύω πως η ομάδα θα μπορούσε να είχε συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς. Χαθήκανε βαθμοί για διάφορους λόγους και από αστάθμητους παράγοντες που υπάρχουν στο ποδόσφαιρο και δεν μπορείς να τους προβλέψεις. Για παράδειγμα στο παιχνίδι με τον Ασπρόπυργο με ένα ανύπαρκτο πέναλτι χάσαμε, εκεί θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει κάτι, τουλάχιστον ένα βαθμό, ενώ στο παιχνίδι στη Κρήτη με τον Ατσαλένιο μας ακύρωσαν ένα κανονικό γκολ και κατά γενική ομολογία η ομάδα άξιζε τη νίκη και θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει άλλους δύο βαθμούς. Δεν θέλω να πώ και για τα άλλα παιχνίδια γιατί και με τον Βύζα και με την Αγία Παρασκευή θεωρώ ότι η ομάδα θα μπορούσε να είχε κάνει κάτι καλύτερο, αλλά μας γύρισε την πλάτη η τύχη, θέλετε και τα δικά μας λάθη, εκεί δεν θέλω να πώ τίποτα, αλλά θα μπορούσαμε να έχουμε ακόμα τρείς βαθμούς."

Για το επιθετικό πρόβλημα…

"Είναι γεγονός και το έχουμε διαπιστώσει και εμείς ότι υπάρχει μια επιθετική δυστοκία, δυσκολευόμαστε λίγο στο γκολ. Το καλό είναι ότι τώρα τελευταία γίνονται ευκαιρίες, αλλά δεν έχουμε καθαρό μυαλό στη τελική προσπάθεια, αυτό είναι απόρροια πολλές φορές του άγχους και της πίεσης που δέχονται οι παίχτες αλλά όταν κάνεις ευκαιρίες θα έρθει και το γκολ."

Για το παιχνίδι με τον Βύζα…

"Δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ο θρίαμβος από την καταστροφή είναι πάρα πολύ κοντά. Δεν μπορέσαμε να κάνουμε το γκολ στο πρώτο ημίχρονο, ήρθε το λάθος ανάμεσα σε δύο ποδοσφαιριστές έμπειρους στο δεύτερο ημίχρονο, μπήκε το γκολ, εκνευριστήκαμε άλλαξε όλη η ψυχολογία και τα υπόλοιπα ήταν απόρροια του εκνευρισμού και ήρθε το αποτέλεσμα που ήρθε."

"Εγώ στέκομαι στο ότι η ομάδα είναι καλή. Έχει δυνατότητες, καλές μονάδες, και ότι έχει κάποια αξία σαν ομάδα. Πιστεύω ότι με υπομονή και με δουλειά τα πράγματα θα βελτιωθούν."

Για τα επόμενα παιχνίδια…

"Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, αλλά ιδιαίτερα αυτά με την Ζάκυνθο και με την Παναχαϊκή παρουσιάζουν μεγαλύτερη δυσκολία. Εμένα εκείνο που με ενδιαφέρει είναι να είναι έτοιμη η ομάδα. Με ενδιαφέρει η ομάδα να είναι δουλεμένη μέσα στο γήπεδο, που θα είναι οι παίκτες τοποθετημένοι και όλα αυτά που πρέπει να κάνει μία ομάδα και αν είναι έτοιμη από φυσική κατάσταση. Το καλό είναι ότι επανέρχετε μετά το παιχνίδι της Κυριακής και ο Φίλης και ο Χατζόπουλος και θα είμαστε πιο πλήρης. Είμαι αισιόδοξος, η ομάδα έχει δείξει ότι μπορεί να πάρει βαθμό οπουδήποτε, μπορεί να μην χάσει από κανέναν αντίπαλο, απλά πρέπει να περιορίσουμε και τα ατομικά λάθη και σίγουρα χρειαζόμαστε περισσότερη τύχη από αυτή που είχαμε μέχρι τώρα. Δεν θέλω να αναφερθώ στο θέμα της διαιτησίας δεν είναι δική μου δουλειά, αλλά έχω μέσα κάποιο παράπονο για την διαιτησία."

Για τα διοικητικά…

"Θα ήμουν ψεύτης αν έλεγα ότι δεν μας έχει επηρεάσει η διοικητική ανασφάλεια. Σίγουρα μας έχει επηρεάσει αλλά όπως βλέπεται η δουλειά γίνετε απρόσκοπτα, τα παιδιά είναι πάρα πολύ πειθαρχημένα. Είναι ίσως από τις πιο πειθαρχημένες ομάδες που έχω δουλέψει. Δεν αντιμετωπίζουμε κάποιο πρόβλημα, αλλά αν δεν αλλάξει η κατάσταση σίγουρα δεν είναι εύκολο να διατηρηθεί αυτό το πράγμα. Πιστεύω ότι όλοι πρέπει να βοηθήσουνε να ξεπεραστεί αυτή η δύσκολη στιγμή, δεν ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει και τα πρόκειται να γίνει, αλλά σίγουρα αν συνεχιστεί να μην υπάρχει κανένας εδώ θα έχουμε προβλήματα στη συνέχεια."

"Αυτό που είπα και στους παίκτες είναι ότι : Το καλύτερο φάρμακο για να διορθωθούν όλα είναι η σκληρή δουλειά και τα καλά αποτελέσματα."

Δεν υπάρχουν σχόλια: