Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

Αποχή, αποχώρηση και… διάλυση

Το διοικητικό "μπάχαλο" που επικρατεί το τελευταίο διάστημα στον Παναργειακό ανάγκασε τους παίκτες της ομάδας να προχωρήσουν σε αποχή από τις προπονήσεις, όπως εξάλλου είχαν προειδοποιήσει. Μάλιστα, εέδωσαν ανακοίνωση. Δεύτερο πισωγύρισμα του Νίκου Ντάκαρη από την ανάληψη των ηνίων της ΠΑΕ. Αποχώρησε ο τεχνικός Μάρκος Μαυρομάτης, ενώ το βράδυ της Πέμπτης έχει προγραμματιστεί διοικητικό συμβούλιο, παρόντος και του Χρήστου Δάρρα. (10/12/2009)
Το δεύτερο πισωγύρισμα του Νίκου Ντάκαρη, ο οποίος μέχρι πρότινος παρουσιαζόταν με δηλώσεις του ως το νέο αφεντικό του Παναργειακού, και το διοικητικό μπάχαλο που επικρατεί στην ΠΑΕ «ανάγκασε» τους παίκτες να κηρύξουν απεργία. «Την Πέμπτη αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε αποχή, καθώς δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να προσπαθούμε και να δουλεύουμε κάτω από αυτές τις συνθήκες. Εφόσον δεν υπάρξει διοικητική αλλαγή, εμείς δεν θα κατέβουμε την Κυριακή στον αγώνα με τη Ζάκυνθο. Είχαμε ενημερώσει για τις κινήσεις μας.
Η υπομονή μας εξαντλήθηκε, για αυτό κηρύξαμε αποχή. Πλέον, τα πράγματα γίνονται ακόμη χειρότερα μετά την απομάκρυνση του προπονητή μας», τόνισαν μέσω ανακοίνωσης οι παίκτες του Παναργειακού. Ο Μάρκος Μαυρομάτης αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία του Παναργειακού λέγοντας: «Δεν υπάρχει κανείς στην ομάδα και υπό αυτές τις συνθήκες δεν γίνεται δουλειά. Εύχομαι η παραίτησή μου να αφυπνίσει κάποιους και να ενεργοποιηθούν, ώστε να γλιτώσει ο σύλλογος τη διάλυση». Το βράδυ της Πέμπτης έχει προγραμματιστεί διοικητικό συμβούλιο, παρόντος και του Χρήστου Δάρρα.

από mikriliga.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: