Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Οι Ιταλοί επέστρεψαν!!!


Έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν ή μάλλον καλύτερα να μας εξοργίσουν. Όσο βέβαια δεν βγαίνει κάποιος υπεύθυνος να μας ξεκαθαρίσει την κατάσταση αυτήν την στιγμή στην ομάδα, οι φήμες θα κυκλοφορούν και μόνο καλό δεν κάνουν στην ομάδα. Ο Ιταλός μάνατζερ Marini χτύπησε και πάλι με δημοσιευσή του στο .. facebook. Συγκεκριμένα έγραψε :
I wrote here as I know many supporters of Wolves follow you. Today is a very good day, and finally I spoke with the right peoples who really love Panargeiakos.We have worked the whole day to find a solution, positive of course, and even the major of the city was quickly informed about the progress. It is not easy, but now it is not the time to find the enemies, but solutions. We are working, Paolo Negro is working, all together for the good of your glorious Club. I hope in the next days we will have some really positive new. Thanks for the patience

Με μία ελεύθερη μετάφραση από την σελίδα panargeiakos argos wolves στα ελληνικά :

Σήμερα είναι μια καλή μέρα γτ μίλησα με τους σωστούς ανθρώπους που αγαπάνε τον παναργειακο δουλεύαμε όλοι μέρα να βρούμε μια λύση θετική φυσικά και μέχρι και ο δήμαρχος ενημερώθηκε για την πρόοδο που κάναμε. Δεν είναι ευκολο αλλα δεν ειναι η ωρα να βρουμε τούς εχθρους αλλα να βρουμε λυσεις. Δουλευουμε ο Νεγκρο και εγω ολοι μαζι για το καλο του ένδοξου συλλογου. 
Σε επικοινωνία μας με τον Ιταλό μάνατζερ μας ενημέρωσε ότι είναι πιθανό να επιστρέψουν. Βρίσκονται στην Ιταλία μαζί με τον Νέγκρο, και ότι προσπαθούν να βρουν τους απαραίτητους πόρους για ένα νέο business plan το οποίο έφτιαξε.

Αναμένουμε μία σοβαρή εξήγηση για όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες. Δεν είναι δυνατόν να διασύρουν την ομάδα μας με αυτόν τον τρόπο, άνθρωποι οι οποίοι δεν μπορούν να καταλάβουν τι σημαίνει Παναργειακός για τον λαό του Άργους.  


Δεν υπάρχουν σχόλια: