Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009

13η Αγωνιστική 06/12/2009

Τριάρα εν μέσω αποδοκιμασιών. . .

Παναργειακός - Χαϊδάρι 3-0
(53' Καραχάλιος, 59' Πλεμμένος, 83' Λετιέρι)

Ενα εύκολο απόγευμα πέρασε ο Παναργειακός κόντρα στο Χαϊδάρι. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν 3-0 και παρέμειναν στη μέση της βαθμολογίας, τη στιγμή που το Χαϊδάρι βουλιάζει όλο και περισσότερο. Παρά τις αποδοκιμασίες των οπαδών των γηπεδούχων από το πρώτο λεπτό, για την ασχημη κατάσταση στα διοικητικά της ομάδας, οι παίκτες κατάφεραν να ξεπεράσουν τα εμπόδια και να κατακτήσουν το τρίποντο. Είχαν τις ευκαιρίες και το αποτέλεσμα χαρακτηρίζεται δίκαιο. Δύο διαφορετικές εικόνες παρουσίασε χθες η αναμέτρηση. Στο πρώτο μέρος το Αργος είχε την υπεροχή, την οποία όμως δεν εξαργύρωσε. Ισως σε αυτό να έπαιξε καταλυτικό ρόλο και η αναγκαστική αλλαγή του Φίλη (πήρε τη θέση του ο Δρούλιας) μόλις στο 13ο λεπτό. Το πρώτο μέρος έληξε ισόπαλο 0-0, αλλά στην επανάληψη το Αργος μπήκε στο γήπεδο και σάρωσε τους Αθηναίους. Ο χορός των γκολ άνοιξε μόλις στο 53ο λεπτό ο Καραχάλιος και στα επόμενα έξι λεπτά οι γηπεδούχοι «καθάρισαν» την υπόθεση «νίκη». Ηταν το 59ο λεπτό όταν ο Πλεμμένος έκανε το σκορ 2-0 και... έκοψε τα πόδια των φιλοξενούμενων. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 84' ο Λετιέρι με ένα γκολ που σπάνια βλέπεις στα γήπεδα. Ενα ευθύβολο σουτ ανάμεσα στο κέντρο και στη μεγάλη περιοχή, στέλνοντας την μπάλα στο παραθυράκι του τερματοφύλακα του Χαϊδαρίου.

Παναργειακός : Κατσαούνης, Γεωργακόπουλος, Φίλης (13’Δρούλιας), Κατσαρός, Σκόνδρας, Καραχάλιος, Πλεμμένος, Λετιέρι, Χατζόπουλος, Μπενίτες (83’Πιτσόκος), Μιχελής (58’Κουτσοδήμος).
Χαϊδάρι : Σκυργιώτης, Βασιλάκος, Κωνσταντόπουλος, Μαρκάκης ( 67’ Καντίου), Ρουσάκης, Παπαδόπουλος, Μπενετάτος, Καλτσάς (46’Κοτσολάκος), Μεϊντής, Χριστοδούλου (75’Γιαννακόπουλος), Λαμπρινάτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: