Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2009

Επίσημη ανακοίνωση ΠΑΕ Παναργειακός


Σε επίσημη καταγγελία για όσα συνέβησαν στο ματς με την Παναχαϊκή, στο γήπεδο της Πάτρας, προχώρησε η διοίκηση της ΠΑΕ Παναργειακός, κάνοντας σε αυτή λόγο για φουσκωτούς και δημιουργία συνθηκών ρωμαϊκής αρένας στο γήπεδο της Αγυιάς.Αναλυτικά η ανακοίνωση των πρασίνων:

Αναλυτικά το περιεχόμενο της καταγγελίας της ΠΑΕ Παναργειακός:

«Η ΠΑΕ Παναργειακός στις 20-12-2009 μετέβη στο γήπεδο της Πάτρας για να πραγματοποιηθεί σύμφωνα με το πρόγραμμα, αγώνας ποδοσφαίρου. Ατυχώς για εμάς το πρόγραμμα τροποποιήθηκε και από αγώνες ποδοσφαίρου μεταβλήθηκε (!!!) σε αγώνα πυγμαχίας με έναν όμως παίκτη…
Συγκεκριμένα, άγνωστοι σε εμάς, αλλά εύσωμοι και ιδιαίτερων πυγμαχικών δεξιοτήτων «άνθρωποι», οι οποίοι ήταν προφανώς παράγοντες της αντιπάλου ομάδας της Παναχαϊκής ή τουλάχιστον εκτελούσαν την υπηρεσία τους, δεδομένου ότι αυτοί κυκλοφορούσαν ελεύθερα (ή με την ανοχή κάποιων) στο χώρο των αποδυτηρίων και του αγωνιστικού χώρου, επιτέθηκαν με εγκληματική μανία στους ποδοσφαιριστές κατά τον χρόνο εισόδου της ομάδας μας στο γήπεδο, χτύπησαν τον ποδοσφαιριστή κ. Σκόνδρα, ενώ στο ημίχρονο χτυπήθηκε από παράγοντα ο τερματοφύλακάς μας, κ. Κατσαούνης, με απειλές δε, βλασφημίες και ύβρεις από τα ίδια ως άνω εντεταλμένα φουσκωτά πρόσωπα του τύπου: «ή χάνετε ή θα πεθάνετε» απευθυνθήκαμε στο διαιτητή του αγώνα, πλην όμως διαπιστώσαμε ότι και αυτός έτρεμε κυριολεκτικά από το φόβο του, πράγμα που φάνηκε, τόσο από τα συνεχή εις βάρος μας λανθασμένα σφυρίγματά του εντός του αγωνιστικού όσο και από τον απαξιωτικό τρόπο που αντιμετώπισε την άμεση καταγγελία μας.
Οσον αφορά τη σημερινή διοίκηση του αντιπάλου- καταγγελλόμενου σωματείου, και ιδιαίτερα στον κ. Κούγια, οφείλουμε να της υπενθυμίσουμε ότι με τέτοιες απαράδεκτες και αντιαθλητικές συμπεριφορές και πρακτικές δεν θα πάει πολύ μακριά και σύντομη θα είναι η χαρά της «νίκης» της, όπως συνέβη και στο πρόσφατο παρελθόν με το ίδιο ή άλλα σωματεία.
Καλούμε, λοιπόν, κάθε αρμόδια κατά νόμο αρχή να λάβει τα αναγκαία μέτρα προστασίας όσων ομάδων επιθυμούν πραγματικά να αγωνιστούν σε στάδια ποδοσφαίρου και όχι σε Ρωμαϊκές αρένες".

Η ανακοίνωση των φιλάθλων του Παναργειακού:

"Με την ευκαιρία του χθεσινού αγώνα της ομάδας μας στην Πάτρα με την Παναχαϊκή [ήττα 4-1] θα θέλαμε εκτός από τα συγχαρητήρια για την νίκη, να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στην τοπική ομάδα και τους παράγοντές της για τα εξής:

- 1/ Για την «άψογη φιλοξενία» τόσο κατά την είσοδο της ομάδας μας όπου άγνωστα & άσχετα με τον χώρο άτομα προπηλάκισαν με απίθανες φράσεις και πράξεις τους παίκτες και τους παράγοντες μας,

- 2/ Για την «υποδειγματική» συμβολή στο άριστο αυτό «εορταστικό κλίμα» του προεξάρχοντα της πατρινής ομάδας Αλέξη Κούγια , ο οποίος σαν γνώστης της νομοθεσίας «κατέβαζε» τους κώδικες συμπεριφοράς στον …πάτο κάθε δεοντολογίας που θα τον… ζήλευαν και ομάδας Γ΄ κατηγορίας τοπικών πρωταθλημάτων.

- 3/ Για τα «σκαμπίλια» στον πάγκο της ομάδας μας από τον ίδιο «κύριο» και τις πρωτόγνωρες υβριστικές φράσεις του σε κάθε φάση ή γκολ της ομάδας του, ξεπερνώντας ακόμη και τους αποτρελαμένους οργανωμένους 15χρονους οπαδούς,

- 4/ Για το κλίμα που με ευθύνη και προτροπή του δημιούργησε σε βάρος της ομάδας μας, θεωρώντας ότι μ΄ αυτόν τον τρόπο θα «ακύρωνε» ή θα «ισοφάριζε» [αν είναι δυνατόν] τους –6 βαθμούς που του στερήσαμε πέρυσι στα ίσια και παλικαρίσια.

Αυτό το «τσούξιμο» -ακόμη και ιατρικώς- δεν θα του περάσει ποτέ…

- Τέλος λυπόμαστε για την επιβεβαίωση της κατάντιας αυτής της μεγάλης κάποτε ομάδας σε όλους τους τομείς.

- ΝΤΡΟΠΗ σε όλους ΣΑΣ που τον ανέχεστε, έστω και για να γεμίζουν τα πρωτοσέλιδα… .

Υ.Γ. Τώρα που τα πνεύματα έχουν ηρεμήσει θα θέλαμε να διαβεβαιώσουμε τον κ. Κούγια ότι ένας ενδιαφερόμενος Ασιάτης επενδυτής για τον Παναργειακό, δεν έχει καμιά σχέση με τον «λουλουδοβόλο» μελαψό Σύριο που απασχολεί στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων «πρώην» αγαπημένα του πρόσωπα. Το λέμε έτσι μήπως αυτός ήταν ένας από τους λόγους που βρισκόταν σε έξαλλη κατάσταση και ίσως τον καλμάρει …….
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: