Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

Με οποιον δασκαλο καθήσεις. . .


Πως να μην φανατίζετε το κλίμα μεταξύ των φιλάθλων, όταν υπάρχουν τέτοιοι παράγοντες μέσα στο ελληνικό ποδόσφαιρο??? Δηλαδή αν υπήρχαν φίλαθλοι του Παναργειακού στην Πάτρα και υπήρχε σύγκρουση με αυτούς της Παναχαϊκής, τι θα λέγανε οι "μεγαλοδημοσιογράφοι"??? Ανεγκέφαλοι φίλαθλοι προκάλεσαν επεισόδια.. και μπλα μπλα μπλα... Κάποιες φορές, σχεδόν πάντα, τα πράγματα ξεκινούν από πάνω και κλιμακώνονται προς τα κάτω. Όταν υπάρχει ένα πρόεδρος ομάδας και κάνει τέτοια πράγματα, τι παράδειγμα θα πάρουν οι οπαδοί της Παναχαϊκής??? Ο κ.Κούγιας καθόλη τη διάρκεια του αγώνα (στην αρχή του μέσα από τον αγωνιστικό χώρο, και μετά λόγω της αποβολής από την κερκίδα) φανάτιζε το κλίμα κατά του Παναργειακού:
1. εξαπολύοντας ύβρεις και απειλές,

2. κάνοντας χειρονομίες

3. κινήθηκε απειλητικά προς τον πάγκο του Παναργειακού αρκετές φορές

4. κατά την διάρκεια του ημιχρόνου στην φυσούνα διαπληκτίστηκε και όχι μόνο με ποδοσφαιριστές του Παναργειακού

5. μετά το τέλος του αγώνα συνέχισε τις ύβρεις και τις χειρονομίες.

Αυτός είναι πρόεδρος ο οποίος εκπροσωπεί μία ομάδα και μία ολόκληρη πόλη??? Με τέτοιους παράγοντες θα πάει μπροστά το ελληνικό ποδόσφαιρο??? Με τέτοιους ανθρώπους θα μειωθει ο φανατισμός και τα επεισόδια???

Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι μερικοί υπερηφανεύονται για τον προεδρό τους. Κοιτάχτε προσεκτικά το επόμενο βίντεο και τον σχολιασμό του από τους δύο δημοσιογράφους και τον σχολιαστή... ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ... Αυτοί μας πάνε χρόνια πίσω, και νομίζουν ότι κάνουν και κάτι... Δείτε την αντίδραση του κ.Κούγια στο δεύτερο γκολ... ΝΑΙ ΜΑΜΑ ΒΑΛΑΜΕ ΓΚΟΛ,ΠΑΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΠΩ ΤΩΡΑ... Αντίδραση 9χρονου παιδιού.... για άλλη μια φορά ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ...

http://www.greektube.org/content/view/87966/2/

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

δε σας χάλασε καριόλες. διάβασα τη γελοία ανακοίνωση του συνδέσμου των φίλων του παναργειακού και πραγματικά σας λυπήθηκα. μιλάτε σε κάποια φάση για νίκες στα ίσια στην περσινή σεζόν. όποιος διαθέτει τον στοχειώδη εγκέφαλο και ήταν πέρυσι στο δημοτικό στάδιο του άργους (που πολύ αμφιβάλλω γιατί απο σας μόνο κάτι γυμνασιόπαιδα ήταν που τους είχαν μοιραστεί προσκλήσεις στα σχολεία) κι έβλεπε τον "διαιτητή" χρήστου θα ήξερε πόσο ίσια και παληκαρίσια νίκη πήρατε. Αλλά βλέπετε, δυστυχώς για σας, φέτος ούτε χρήστου έχετε, ούτε ηλιούπολη. οπότε, τον πούλο. καλή είναι και η Δ, δεν πειράζει. κι αν έχετε παράπονα για την συμπεριφορά και τη φιλοξενία θυμυθείτε μόνο τις πέτρες που μας ρίχνατε πέρυσι, και τα μπλόκα που μας είχατε στήσει στα λεοφορεία, αλλά τις ΄φαγατε καλά μέσα σε κάτι χωράφια. τα λεοφορεία δεν ήταν άδεια μαλάκες.
Όποιος έρχεται στην Πάτρα και δεν ξέρει που βρίσκεται θα υποφέρει. κλάστε μας τ'αρχίδια βλάχοι.