Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010

17η Αγωνιστική 10/01/2010

Τον δάγκωσε. . .
ΠΑΟ Ρουφ - Παναργειακός 0-1
(Χατζόπουλος 10')

Τεράστιο διπλό για τον Παναργειακό. Οι λύκοι παίζοντας στο τέλος ακόμα και με δύο τερματοφύλακες, κατάφεραν να νικήσουν μέσα στην έδρα του ΠΑΟ Ρούφ με 1-0. Οι παίκτες - ήρωες έπαιξαν για την φανέλα και απέδειξαν πως έμειναν στην ομάδα γιατι το ήθελαν, και για να βγάλουν την ομάδα μας από αυτή την δύσκολη φάση. Όσοι παίζουν στον Παναργειακό αυτή τη στιγμή παίζουν για την φανέλα και την ιστορία του, και αυτό είναι που χρειάζεται η ομάδα. Παίκτες αγωνιστές και πολεμιστές, πολλά συγχαρητήρια σε αυτά τα παιδιά. Το γκολ σημείωσε ο Χατζόπουλος με ένα πλασέ από αριστερά στα όρια της περιοχής. Καθόλη τη διάρκεια του αγώνα οι λύκοι δεν απειλήθηκαν από τον ΠΑΟ Ρόυφ, ενώ είχαν και 2-3 ευκαρίες στο δεύτερο ημίχρονο να σημειώσουν και δεύτερο τέρμα. Οι γηπεδούχοι έπαιζαν από το 80' με 10 παίκτες καθώς τραυματίστικε ο Τριανταφύλου και είχαν εξαντληθεί και οι τρείς αλλαγές. Αξιοσημείωτο του αγώνα ότι στο 89' ο Λετιέρι αποχώρησε τραυματίας και στην θέση του πέασε ο δεύτερος τερματοφύλακας Βουρνάζος. MVP του αγώνα Λετιέρι και Κατσαρός.

ΠΑΟ Ρουφ (Δημήτρης Αρναούτης): Ζάγιατς, Τσιπλάκης, Αθανασόπουλος, Τριανταφυλλίδης, Τριανταφύλλου, Κουμπούλης, Γιουβανέλης, Πλυθίδης, Λαμπρινάτος, Τουρνάς, Γκολεμπιέφσκι.
Παναργειακός (Δημήτρης Μπατάκος): Κατσιαούνης, Σκόνδρας, Παπαγεωργίου, Κατσαρός, Ζυγούρης, Λετιέρι(89' Βουρνάζος), Πλεμμένος, Χατζόπουλος, Γεωργακόπουλος, Κουτσοδήμος(67' Ζαραφωνίτης), Δρούλλιας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: