Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

Νέος προπονητής ο Δημήτρης Μπατάκος,

Νέος προπονητής του Παναργειακού ο Δημήτρης Μπατάκος, παλαίμαχος προπονητής των λύκων, και παίκτης της στην μεγάλη ομάδα της δεκάτιας του 90' στην Β' Εθνική.

Αποχώρησε ο Γιώργος Κατσαρός...
Ο αρχηγός των λύκων, και ιδιαίτερα αγαπητός στις καρδιές των φιλάθλων του Άργους, έλυσε το συμβολαιό του με την ομάδα ύστερα από 2,5 χρόνια πολλών επιτυχιών με τον Παναργειακό, καθώς σύνδεσε το όνομα του με την σύγχρονη ιστορία της ομάδας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον φίλο Γιώργο, εμείς ιδιαίτερα σαν μπλογκ του Παναργειακού, και να του ευχηθούμε πολλές και μεγάλες επιτυχίες στο μέλλον. Καλή συνέχεια Γιώργο...

Επέστρεψε ο Μπακοπάνος...

Ο Μπάμπης Μπακοπάνος, από της αρχές της εβδομάδας εκτελέι και πάλι χρέη γενικού δευθυντή. Ύστερα από απουσία μερικών μηνών ξαναγύρισε στην ομάδα και δήλωσε στους παίκτες: «Συνεχίζουμε μαζί την προσπάθεια».

Μένουν αρκετοί παίκτες...

Στις προπονήσεις υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή των Λύκων, Δημήτρη Μπατάκου επέστρεψε η πλειονότητα των παικτών του Παναργειακού. Ωστόσο, κάποιοι παίκτες δε συμφώνησαν να συνεχίσουν στην ομάδα του Αργους, μεταξύ αυτών ο αρχηγός Γιώργος Κατσαρός. Για το λόγο αυτό ζήτησε να αποχωρήσει από το σύλλογο του Άργους. Σε αντίθεση με τους Λετιέρι, Φίλη, Κατσιαούνη, Δρούλια και Κουτσοδήμο, ενώ μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες παραμονής για τους Ζυγούρη και Πλεμμένο. Αργά το βράδυ, αναμενόταν να πληρωθούν οι παίκτες.

Στην Παναχαϊκή ο Παναγιωτόπουλος

Στην Παναχαϊκή θα συνεχίσει την καριέρα του ο 23χρονος πρώην επιθετικός του Παναργειακού, Γιάννης Παναγιωτόπουλος! Σήμερα ο νεαρός σέντερ φορ έλυσε την συνεργασία του με την ομάδα του Άργους και συμφώνησε με την Παναχαϊκή. Το μεσημέρι της Πέμπτης θα βρεθεί κανονικά στην προπόνηση της ομάδας, αφού πρώτα υπογράψει το συμβόλαιό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: