Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

19η Αγωνιστική 24/01/2010

Καλύτερος και στην Κόρινθο...


Κόρινθος - Παναργειακός 0-0

Ο Παναργειακός απέδειξε για άλλη μια φορά ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και ότι οι παίκτες του είναι πραγματικοί λύκοι. Μέσα στην έδρα της Κορίνθου έπαιξε καλύτερα από την ομόνυμη ομάδα, είχε τις καλύτερες φάσεις αλλά δεν κατάφερε να κάνει την τρίτη σερί νίκη. Έχοντας ένα δοκάρι, ένα κλασικό τετ α τετ και δύο πολύ καλές κεφαλιές για γκολ μπορούσε να πάρει τους τρείς πόντους από μία Κόρινθο όχι και ιδιαίτερα καλή, ειδικά στα μετόπισθεν. Η ομάδα του ισθμού είχε μόνο μία κλασική ευκαιρία προς το τέλος του αγώνα σε μία φάση όπου ο Κατσιαούνης έκανε λανθασμένη έξοδο και ο Φραγκάκης σούταρε στο άδειο από τερματοφύλακα τέρμα αλλά ο Χατζόπουλος έδιωξε σωτήρια.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναργειακός ήταν καλύτερος είχε δύο πολύ καλές κεφαλιές με τους Ζυγούρη και Παπαγεωργίου από στημένες φάσεις αλλά το σκόρ ημιχρόνο έμεινε στο 0-0.
Στο δεύτερο μέρος ο Παναργειακός μπήκε πολύ δυναταά και έχασε μία τρομερή ευκαιρία καθώς σε σουτ βολ πλανέ του Λετιέρι έξω από την περιοχή η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι σώζοντας τον Καρνέση. Η Κόρινθος μετά το 60 ανέβασε τους παίκτες της μπροστά για να πετύχει τέρμα και ο Παναργειακός βρήκε αρκετούς διαδρόμους και στην πιο κλασική ευκαιρία του αγώνα ο Λετιέρι έβγαλε τετ α τετ τον Ζυγούρη ο οποίος έστειλε την μπάλα ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Καρνέση. Στο τελευταίο τέταρο το παιχίδι πήρε μια άγρια ομορφιά με πολύ δυνατά μαρκαρίσματα αλλά χωρίς κάτι το ιδιαίτερο. Αν κάποιος έπρεπε να νικήσει αυτός ήταν ο Παναργειακός, ο οποίος είχε την στήριξη 100 και πλεόν φιλάθλων του που φώναξαν βροντερό παρόν στο γήπεδο του Συνοικισμού.
Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες που δείχνουν να μην μασάνε και να βγάζουν τον Παναργειακό από την δύσκολη θέση που είχε βρεθεί. MVP του αγώνα για άλλη μία φορά ο Λετιέρι ο οποίος σε κάθε αγώνα βγάζει την ποιότητα του στο γήπεδο. Όλοι οι παίκτες έπαιξαν σαν Αργίτες...
Ντεμπούτο έκαναν και οι δύο νεαποκτηθείς παίκτες Μοντεσάντος και Καλυβόπουλος. Ο δεύετρος αγωνίστηκε για παραπάνω από 20 λεπτά και έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει τον Παναργειακό . Όσον αφορά τον Μοντεσάντο έπαιξε μόνο στις καθυστερήσεις και δεν μπορεί να κριθεί αλλά από τα σωματικά του προσόντα αναμένεται να βοηθήσει πολύ την ομάδα. Γρήγορος, ψηλός και δυνατός.

Κόρινθος (Βασίλης Στασινόπουλος): Καρνέσης, Φραγκάκης, Φίλης, Καλογιαννίδης, Σιώκος, Ζουλιώτης, Ρεκλείτης, Νικολόπουλος, Δημητριάδης, Ταμπάκης ( 75' Μεϊντής), Αντρέεφ ( 46' Μπιτσάκος).
Παναργειακός (Δημήτρης Μπατάκος): Κατσαούνης, Πατίδης ( 73' Καλυβόπουλος), Σκόνδρας, Παπαγεωργίου, Ζυγούρης, Λετιέρι, Πλεμμένος, Γεωργακόπουλος ( 60' Ζαραφωνίτης) Χατζόπουλος, Κουτσοδήμος (85'Μοντεσάτος), Δρούλlιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: