Κυριακή 9 Μαΐου 2010

Οι... εισπράξεις της οργής!


Οι ποδοσφαιριστές του Παναργειακού σκέφτονται πολύ σοβαρά να μην κατέβουν να αγωνιστούν την επόμενη αγωνιστική με τον ΠΑΟ Ρουφ. Αιτία είναι το γεγονός ότι κατά την γνώμη τους, ο Ιωσήφ Μερτύρης αθέτησε τις υποσχέσεις του για την καταβολή μέρους των οφειλομένων.
Συγκεκριμένα οι ποδοσφαιριστές ισχυρίζονται ότι είχαν πάρει υπόσχεση να μοιραστούν τις εισπράξεις από τους αγώνες με την Παναχαϊκή και τη Ζάκυνθο. Ωστόσο ο Μερτύρης αρνήθηκε πως υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο με συνέπεια οι παίκτες να είναι έξαλλοι και να σχεδιάζουν ακόμα και να προσφύγουν σε νομικά μέσα για να διασφαλίσουν τα χρήματά τους. Μάλιστα υπάρχει η σκέψη να μην παραταχθούν στο γήπεδο την τελευταία αγωνιστική κόντρα στον ΠΑΟ Ρουφ!
Οι παράγοντες της ομάδας πάντως αναμένεται να έχουν επαφές με τους παίκτες για να λυθεί η παρεξήγηση και κυρίως να δοθούν κάποια χρήματα.
www.golden3.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ekei sti D re mounopana

Ανώνυμος είπε...

XAXAXAXAXAXAXAAXAXA A RE PEPONADES..........FATE SKATA TWRA........ESEIS DEN HSASTAN POU TON XEIROKROTAGATE TON MERTYRI STO GHPEDO ME THN PANAXAIKI????FATE SKATA TWRA.............STA PAPARIA TOU SAS EXEI........XAXAXAXAXAXXAXA