Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2008

ΦΟΥΛ ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ...

Δεν πτοείται με τίποτα... Συνεχίζει ακάθεκτος στην κορυφή και στην επίστροφή του στις επαγγελματικές κατηγορίες. Η φετινή του διαδρομή στην Δ εθνική είναι πιο γλυκιά από ποτέ. Πρώτος από την αρχή του Πρωταθλήματος και αυτήν την στιγμή 8 βαθμούς μπροστά από τον δεύτερο Ακράτητο... Ο κόσμος είναι κοντά του σ'αυτήν την προσπάθεια και το απέδειξε και χθες, αφού περισσότεροι απο 1500 φίλαθλοι βρέθηκαν στον στάδιο του Άργους για να δουν άλλη μία επιτυχία. Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 22 λεπτό κατάφερε να το ανατρέψει με δύο προσωπικά τέρματα του Ανδρεάδη στο 40 και στο 59. Το σκορ έκλεισε με τον Αντωνιάδη στο 69 λεπτό γράφοντας το 3-1...

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Νικολαϊδης, Χαρίσης, Πλεμένος, Παπαγεωργόπουλος (30 Μανιάτης), Φίλης, Αντωνιάδης (79 Καρβελούτσος), Αγγελόπουλος (46 Δημητρακόπουλος), Ανδρεάδης, Κατσαρός, Ταξιάρχης, Κουτσοδήμος.
ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ: Σαχσανίδης, Έβερετ, Κατσός, Κυριακίδης, Κουτουλός, Στρατής, Κουγιουμτσίδης (75 Καλογρίδης), Πατσιανίδης, Μελετίδης (66 Χειμωνίδης), Κούλης (78 Παλλάς), Κατσαρός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: