Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2008

Στραβοπατημα . . .

Ήταν αναμενώμενο ότι καποτε θα γινόταν. Το πρωτο στραβοπάτημα της φετινής περιόδου συνέβει χθες στην 20η αγωνιστική! Ο Παναργειακός δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του σκληροτράχηλου Ατρόμητου στο Χιλιομόδη. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και είχαν μια πολύ καλή ευκαιρία μολις στο 5 όταν ο Τσουμάνης έκανε την κεφαλιά και έστελε την μπάλα αουτ. Αυτό δεν ήταν αρκετο για να αφυπνήσει την ομάδα μας και έτσι προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ήταν η σειρά του Χρυσαφίδη να χάσει ευκαιρία για τους γηπεδούχους. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε αλλαγή ρόλων με τον Παναργειακό να περνάει σε αντεπίθεση. Η ομάδα μας πήρε τα ηνία του αγώνα, πίεσε με αποκορύφωμα το ακυρωθέν γκολ του Δημητρακόπουλου στο 67 που σημειώθηκε σε θέση οφσάιντ. Έτσι ο Παναργειακός εφυγε με το αποτέλεσμα της ισοπαλιας από το Χιλιομόδη και είδε τον Ακράτητο να μειώνει την απόσταση σε 6 πόντους.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛ.: Μπέκος, Βλάσσης, Παπαϊωάννου Π., Μιχαλόπουλος, Λαθούρης, Κωστής, Αναγνωστόπουλος, Κασκολέτος, Χρυσαφίδης, Τσουμάνης (85 Τσώτος), Παπαϊωάννου Γ.
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Νικολαϊδης, Δημητρακόπουλος, Πλεμμένος, Παπαγεωργόπουλος (55 Αγγελόπουλος), Φίλης, Μανιάτης, Χαρίσης (46 Γκολέμης), Ανδρέαδης, Κατσαρός (86 Καρβελούτσος), Ταξιάρχης, Κουτσοδήμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: