Παρασκευή 22 Αυγούστου 2008

Φιλικά . . . νέα

Δύο φιλικά έδωσε ο Παναργειακός σε διάστημα 2 ημερών. Στις 20/8 έπαιξε με αντίπαλο τον Αία Σαλαμίνας και στις 21/8 με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τρίπολη. Και στα δύο φιλικά ηττήθηκε 1-0,αλλά το σκορ στα φιλικά είναι το τελευταίο που μετράει. Η ομάδα του Άργους έδειξε ότι έχει τα φόντα για κάτι καλό στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, ειδικά στο παιχνίδι με τον Αστέρα που τον κόντραρε στα ίσια. Αν εξαιρέσουμε την φάση του γκολ, το οποίο σημείωσε ο Καμπούροφ μόλις στο 2ο λεπτό του ματς ύστερα από ωραίο κόρνερ του Νταμόντε οι λύκοι κοίταξαν στα μάτια τους Αρκάδες και είχαν καλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν, με κορυφαίους στους Λετιέρι και Ανδρεάδη. Η σύνθεση ήταν: Κατσαούνης, Χαρίσης, Αντωνιάδης (79’ Δρούλλιας), Φίλης, Μοράλες, Λετιέρι, Μεσέρδης, Ταξιάρχης (63’ Δημητρακόπουλος), Κουτσοδήμος, Ανδρεάδης, Φερέντζι (66’ Παναγιωτόπουλος).
Η σύνθεση στον αγώνα με τον Αίαντα Σαλαμίνας ήταν : Κατσαούνης, Αντωνιάδης, Χαρίσης, Κουτσοδήμος, Φίλης, Μοράλες, Ανδρεάδης, Παναγιωτόπουλος, Αλβάρο, Κατσαρός, Δημητρακόπουλος.
Επαιξαν και οι: 3 υπό δοκιμή (Καμερουνέζος, Βούλγαρος, Βραζιλιάνος), καθώς και οι Φερέντζι, Δρούλλιας, Παπαϊωάννου, Νότης, Σοφός, Σούρσος, Κοσμάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: