Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

Γενική Συνέλευση Συλλόγου. . .

Την πρόθεση του να αποχωρήσει οριστικά από τον Παναργειακό γνωστοποίησε στη γενική συνέλευση του συλλόγου που ολοκληρώθηκε πριν λίγο ο πρόεδρος Ιωσήφ Μερτύρης. Μπορεί ο ισχυρός άνδρας των "λύκων" να είχε ανακοινώσει εδώ και καιρό τις προθέσεις του αλλά στο Επιμελητήριο Αργους δεν εμφανίστηκε κανένας ενδιαφερόμενος για να πάρει την ομάδα, αποδεικνύοντας ότι δεν ίδρωσε το αυτί τους μπροστά στον κίνδυνο η ομάδα να μην αγωνιστεί τη νέα σεζόν στη Γ' Εθνική! Γι αυτο το λόγο η διαδικασία διακόπηκε και μεταφέρθηκε για την επόμενη Τετάρτη με την ελπίδα να υπάρξει λύση.

«Εγώ δεν θέλω ούτε ευρώ. Χαρίζω την ομάδα δωρεάν φτάνει να παραμείνει σε αργίτικα χέρια αφού δεν μπορώ να συνεχίσω για οικογενειακούς, οικονομικούς και πάνω απ' όλα επαγγελματικούς λόγους. Είχα προτάσεις να δώσω την ομάδα εκτός Αργους αλλά ούτε καν το συζήτησα. Είναι ομάδα του Αργους και θα μείνει στο Αργος. Αν εμφανιστεί ενδιαφερόμενος από το Αργος έχει καλώς. Αν προκύψει κάποιος Κόκκαλης ή Βαρδινογιάννης εκτός Αργους τότε θα ζητηθεί ένα ποσό για να παραλάβει τις μετοχές (σ.σ. το μετοχικό κεφάλαιο ορίστηκε στις 210.000 ευρώ)» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Μερτύρης και στάθηκε ακόμα στην απουσία και της πλειονότητας των μετόχων του συλλόγου που απείχαν από τη διαδικασία.

Παράλληλα, εξέφρασε το παράπονο του για τη μη τήρηση των περσινών δεσμεύσεων της δημοτικής αρχής για οικονομική ενίσχυση. Δικαιολόγησε, βέβαια, τον δήμαρχο Βασίλη Μπουρή για τo πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει αλλά περίμενε ότι θα ανταποκρίνονταν σε όσα είχε υποσχεθεί. «Αλλιώς μας τα είχαν πει και αλλιώς τα βρήκαμε. Τώρα μου ζητούν και τα ρέστα» τόνισε χαρακτηριστικά για να το δικαιολογήσει ότι ο πρόεδρος του ΔΑΚ Σπύρος Μεφσούτ έστειλε πρόσφατα φαξ στην ΠΑΕ για να εξοφλήσει ένα ποσό που οφείλει για τη χρήση του Δημοτικού Σταδίου! «Ακόμα και 1 εκ. ευρώ να μου εγγυηθούν ότι θα μου δώσουν, εγώ δεν πρόκειται αυτή τη φορά να τους πιστέψω» υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: