Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009

Καλή συνέχεια κόουτς. . .


Παρελθόν αποτελεί και τυπικά ο Δουβίκας από τον Παναργειακό. Έφυγε ο προπονητής που συνέδεσε το όνομα του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του συλλόγου την τελευταία δεκαετία (κύπελλο ερασιτεχνών, πρωτάθλημα Δ’ εθνικής και άνοδος στις επαγγελματικές κατηγορίες, εδραίωση της ομάδας σε αυτήν την κατηγορία, καθώς και εδραίωση του Παναργειακού στην συνείδηση των φιλάθλων όλης της Ελλάδος βάζοντας τις βάσεις για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.
Ο πρώην προπονητής του Παναργειακού μας έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις :
« Η διοικητική αστάθεια, η αναποφασιστικότητα του προέδρου σχετικά με το αν θα συνεχίσει ή όχι και η οικονομική ασυνέπεια στους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία κατά τους τελευταίους μήνες δημιούργησαν ένα θολό τοπίο για το μέλλον της ομάδας. Έκανα υπομονή για μεγάλο χρονικό διάστημα απορρίπτοντας προτάσεις από ομάδες Β’ και Γ’ εθνικής. Όμως έπρεπε να πάρω κάποιες αποφάσεις. Βάζοντας ως πρώτη προτεραιότητα την οικογένεια μου αποφάσισα να συνεχίσω την καριέρα μου εδώ στην περιοχή της Αργολίδας και συγκεκριμένα στην Ένωση Μιδέας.
Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του Παναργειακού, την διοίκηση, όλους τους συνεργάτες μου καθώς και τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους συνεργάστηκα αυτά τα τέσσερα χρόνια.
Εύχομαι στην ομάδα του Παναργειακού να πραγματοποιήσει το όνειρο όλων τω ν φιλάθλων του Άργους που είναι η άνοδος στην Β’ Εθνική.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: