Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Ο Πέτρος Μαρλαγκούτσος στο GOLDEN3

Άλμα παραμονής έκανε ο Παναργειακός μετά τη μεγάλη νίκη με 3-0 επί της Ζακύνθου. Πλέον άπαντες στην ομάδα του Άργους αφήνουν πίσω το νικηφόρο αποτέλεσμα και ετοιμάζονται για το μεγάλο παιχνίδι με την Παναχαϊκή. Το GOLDEN3 επικοινώνησε με τον αντιπρόεδρο του Παναργειακού, Πέτρο Μαρλαγκούτσο ο οποίος αφού μίλησε για το τρίποντο με την Ζάκυνθο αναφέρθηκε και στον αγώνα με τους Πατρινούς. Τόνισε ότι κανείς δεν έχει ξεχάσει τι έχει γίνει στον πρώτο γύρο και προανήγγειλε ότι θα... τηρηθεί ο νόμος στο ματς της επόμενης αγωνιστικής.

“Ήταν μία πολύ μεγάλη νίκη και σημαντική για τον Παναργειακό. Πλέον η ομάδα σκέφτεται τα επόμενα παιχνίδια που θέλει και εκεί τη νίκη. Μην ξεχνάμε ότι έχουμε ακόμα να παίξουμε με την Παναχαϊκή, ένα δύσκολο ματς που όμως δεν έχουμε ξεχάσει ακόμα τι έγινε στον πρώτο γύρο. Όταν δηλαδή είχαν χτυπηθεί οι παίκτες και στη φυσούνα και στον αγωνιστικό χώρο. Ακόμα τα θυμούνται οι παίκτες”, τόνισε και αποκάλυψε στη συνέχεια“Εμείς πάντως σε καμία περίπτωση δε θέλουμε να δυναμιτίσουμε το κλίμα. Άλλωστε τις επόμενες μέρες θα βγει και ανακοίνωση του προέδρου, ο οποίος θέλει να εφαρμοστεί ο νόμος για την απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων. Στο γήπεδο θα έχουμε 5000 κόσμο από το Άργος και δεν θέλουμε κόσμο από την Πάτρα. Ο καθένας θα μπαίνει στο γήπεδο μόνο με την ταυτότητά του”.

Δηλώσεις στο GOLDEN3 έκανε και ο επίτιμος πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Παραβάντης:" Ήταν μία νίκη μεγάλης άξιας. Μία νίκη που ανήκει στους παίκτες της ομάδας. Ο Παναργειακός έδειξε ότι αξίζει να παραμείνει στην κατηγορία και θα μείνει. Κάποια διοικητικά προβλήματα που αντιμετωπίσαμε στην αρχή μας ανάγκασαν να είμαστε τώρα στη θέση που βρισκόμαστε. Μετά από μεγάλη προσπάθεια κατάφερα να συσπειρώσω γύρω από το πρόσωπό μου τη διοίκηση και με σκληρή δουλειά να μπορέσει να ορθοποδήσει η ομάδα. Είμαι σίγουρος ότι θα παραμείνουμε στην κατηγορία. Υπάρχουν δύο δύσκολα παιχνίδια με την Παναχαϊκή και τον ΠΑΟ ΡΟΥΦ. Πιστεύω όμως ότι στις 2 Μαΐου, που θα παίξουμε με την ομάδα της Πάτρας θα πανηγυρίσουμε και την παραμονή στην κατηγορία."

Δεν υπάρχουν σχόλια: