Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

“Προέχει να σωθεί η ομάδα και μετά βλέπουμε” δηλώνει στο GOLDEN3 ο ο πρώην μεγαλομέτοχος της ομάδας του Άργους

Ο Ιωσήφ Μερτύρης μπαίνει μπροστά και είναι έτοιμος να βγάλει τον Παναργειακό από το αδιέξοδο. Η ομάδα του Άργους αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα και ο πρώην μεγαλομέτοχος της δηλώνει παρών στα δύσκολα. Όπως αποκάλυψε στο GOLDEN3 ηγείται μίας επιτροπής σωτηρίας που στόχο έχει να σωθεί η ομάδα και από το καλοκαίρι και μετά να γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι ώστε ο Ιωσήφ Μερτύρης να αναλάβει και επίσημα.
“Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι εγώ ηγούμαι απλά μίας επιτροπής σωτηρίας που θέλουμε το καλό της ομάδας. Έχουμε μαζευτεί φίλοι που αγαπάνε τον Παναργειακό και προσπαθούμε να σώσουμε την ομάδα. Αγαπάμε την ομάδα και θέλουμε μόνο το καλό της. Αυτό όμως που πρέπει να κοιτάξουμε πρώτα από όλα είναι η σωτηρία”, επεσήμανε ο Μερτύρης και πρόσθεσε:
“Εμείς αυτή τη στιγμή θα βοηθήσουμε σε όποιες εκκρεμότητες υπάρχουν αλλά το ξαναλέω. Στόχος είναι η σωτηρία και μετά βλέπουμε. Αν δεν σωθεί η ομάδα μπορεί να την πάρει όποιος θέλει. Αν μείνουμε στην κατηγορία τότε θα κάνουμε έναν έλεγχο όχι μόνο οικονομικό αλλά για να δούμε τι γίνεται γενικά σε όλα τα επίπεδα και πρόθεσή μας θα είναι να αναλάβουμε και επίσημα. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο αυτή τη στιγμή να σωθούμε και μετά βλέπουμε. Είμαστε ενωμένοι όλοι μαζί για το μεγάλο στόχο”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: