Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Ο Ιωσήφ Μερτύρης στο GOLDEN3

“Ο Κούγιας είναι αυτός που δημιουργεί φανατισμό, όπου και αν παίζει”, δηλώνει ο ισχυρός άνδρας του Παναργειακού.

Τη δική του απάντηση στα λεγόμενα του Αλέξη Κούγια δίνει μέσα από το GOLDEN3 ο Ιωσήφ Μερτύρης. Ο πρώην μεγαλομέτοχος του Παναργειακού, ο οποίος έχει αναλάβει την αποστολή να σώσει την ομάδα από τον υποβιβασμό, υποστήριξε ότι ο Αλέξης Κούγιας είναι αυτός που δημιουργεί φανατισμό σε όποιο γήπεδο και αν βρίσκεται και αυτός έχει ως αποτέλεσμα εδώ και χρόνια η Παναχαϊκή να μην έχει μπορέσει ακόμα να ανέβει στην Β' Εθνική.
Ο Ιωσήφ Μερτύρης απαντά στην ανακοίνωση του Κούγια τονίζοντας στο GOLDEN3: “Ο κύριος Κούγιας έβγαλε μία ανακοίνωση στην οποία δεν μας λέει κάτι συγκεκριμένο. Αυτός είναι που δημιουργεί φανατισμό όπου και αν βρεθεί, αυτός με τις δηλώσεις του δημιουργεί ένα κλίμα φανατισμού με οποιονδήποτε αντίπαλο παίζει η Παναχαΐκή. Κάτι άσχημο για την Παναχαΐκή καθώς δεν επιτρέπεται η ομάδα της Πάτρας να παλεύει 2-3 χρόνια να ανέβει στην Β' Εθνική και να μην τα έχει καταφέρει ακόμα”.
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο λόγο που αποφάσισε να τηρηθεί ο νόμος και να μη δώσει εισιτήρια στην Παναχαΐκή για το παιχνίδι με τον Παναργειακό: “Εγώ επειδή θυμάμαι τις ζημιές που έγιναν πέρυσι στο γήπεδο και αφού η αστυνομία δεν μπορεί να μου εγγυηθεί ασφάλεια στο γήπεδο, αποφάσισα απλά να τηρήσω το νόμο. Τίποτα παραπάνω. Έχω κάθε δικαίωμα να το κάνω. Η Ζάκυνθος που έδωσε εισιτήρια βλέπουμε που είναι τώρα. Τρέχει στον αθλητικό δικαστή”, είπε ο Ιωσήφ Μερτύρης στο GOLDEN3 και πρόσθεσε:
“Εγώ το ξαναλέω ο κ.Κούγιας βλέπει παντού φαντάσματα και εχθρούς. Δεν μπορώ εγώ να δεχθώ να είναι στο ίδιο γήπεδο, οπαδοί και των δύο ομάδων από τη στιγμή που η αστυνομία δεν μπορεί να μου εγγυηθεί την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι ο κόσμος του Άργους δεν έχει κανένα  πρόβλημα με τους φιλάθλους της Παναχαϊκής απλά δεν θέλω να γίνουν επεισόδια. Το μόνο που προσπαθώ να κάνω είναι να κρατήσω την ομάδα στην Γ' Εθνική. Την ανέβασα μέχρι εδώ και γνωρίζω πόσο δύσκολο είναι να την κρατήσω”.
Τέλος για για το αγωνιστικό κομμάτι υπογράμμισε: “Είναι ένα παιχνίδια σημαντικό και για τους δύο αντιπάλους. Περισσότερο για μας πιστεύω καθώς για μας είναι το ματς της... απόλυτης παραμονής. Είναι η ελπίδα μας για να μπορέσουμε να κρατηθούμε στην κατηγορία”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: