Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Ο Δημήτρης Μπατάκος στο GOLDEN3

Στο ντέρμπι του Άργους ανάμεσα στον Παναργειακό και την Παναχαϊκή στρέφονται όλα τα βλέμματα στην Γ' Εθνική. Δύο... γειτονικές ομάδες με εντελώς διαφορετικούς στόχους. Από την μία η ομάδα του Άργους παίζει μία ολόκληρη κατηγορία και από την άλλοι οι Πατρινοί θέλουν να μείνουν ζωντανοί στο παιχνίδι της ανόδου. Για το συγκεκριμένο παιχνίδι έχουν γραφτεί και έχουν ακουστεί πάρα πολλά από τις διοικήσεις των δύο ομάδων.Το GOLDEN3 αποφάσισε τρεις μέρες πριν τη... μάχη να δώσει το λόγο στους πρωταγωνιστές. Μίλησε με τον προπονητή του Παναργειακού, Δημήτρη Μπατάκο, ο οποίος δεν έκρυψε την αισιοδοξία του ότι η ομάδα του μπορεί να φτάσει στο τρίποντο, αρκεί να διαθέτει δίψα, θέληση αλλά και τύχη.
Μιλώντας στο GOLDEN3 ο Έλληνας προπονητής επεσήμανε: “Είναι ένα ντέρμπι, αλλά παράλληλα είναι και ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα. Εμείς έχουμε ακόμα δύο παιχνίδι και θέλουμε να πάρουμε τη νίκη και στα δύο προκειμένου να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας στην κατηγορία. Δεν χρειάζεται να πω κάτι στους ποδοσφαιριστές μου. Κάτι διαφορετικό από τα προηγούμενα παιχνίδι. Ξέρουν από μόνοι τους πόσο κρίσιμο είναι το παιχνίδι”, είπε αρχικά και εν συνεχεία πρόσθεσε:
“Χρειάζεται να έχουμε δίψα και θέληση. Αν έχουμε αυτά τα δύο στοιχεία, μπορούμε να πάρουμε τη νίκη. Βέβαια θα χρειαστούμε και τύχη. Πάντα στο ποδόσφαιρο χρειάζεται και αυτό. Ξέρουμε ότι και η Παναχαΐκή έχει ανάγκη το τρίποντο αλλά για εμάς είναι πιο σημαντικό καθώς παίζουμε όλη την κατηγορία”.
Όσον αφορά τα οικονομικά και διοικητικά προβλήματα και αν αυτά επηρεάζουν την ομάδα ο Δημήτρης Μπατάκος τόνισε στο GOLDEN3: “Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε είναι πολλά και δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν μας έχουν επηρεάσει. Από το Δεκέμβριο και μετά δεν έχουμε διοίκηση, μόνο κάποιους ανθρώπους που αγαπάνε την ομάδα και βοηθούν όπως μπορούν. Αν είχαμε μία διοικητική ηρεμία θα ήμασταν πιο ψηλά στη βαθμολογία. Έχουμε φτάσει μέχρι εδώ με τη θέση και την δίψα που έχουν δείξει οι παίκτες της ομάδας. Είναι μικρή σε ηλικία ποδοσφαιριστές που παίζουν με δίψα και πάθος και παίζουν και για το ποδοσφαιρικό τους μέλλον”

Δεν υπάρχουν σχόλια: