Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Με Βρασιές για αρχή..

Το Σάββατο 4/9 πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για το πρόγραμμα του 7ου ομίλου του Περιφερειακού Πρωταθλήματος στον οποίο θα συμμετέχει και η ομάδα του Παναργειακού. Το Πρωτάθλημα ξεκινάει στις 19/9 με πρώτο παιχνίδι για την ομάδα μας εναντίων στις Βρασιές, ομάδα του Άστρους. Καλή αρχή να ευχηθούμε στην ομάδα μας, και μακάρι παρά τις δύσκολες συγκυρίες της φετινής χρονιάς όλα να πάνε καλά και ο Παναργειακός να πραγματοποιήσει μια καλή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα τις 1ης Αγωνιστικής:

19/9/2010 1η Αγωνιστική:
Βρασιές - Παναργειακός
Αστέρας Μαγ.-ΠΑΟ Λουτρακίου
Αίας Παραλίας-Θήβα
Πόρος-Λουκίσια
ΑΟ Χαλκίδας-Δήλεσι
Παναρκαδικός-Δάφνη Ερυθρών
Αστέρας Δρεπάνου-ΑΕΚ Ερμιονίδας
Πέλοπας Κιάτου-Πανναυπλιακός
Ρεπό: Ενωση Μιδέας


Τελευταία Νέα :

Στους 13 έχουν φτάσει μέχρι στιγμής οι παίκτες που έχει ο Παναργειακός, βέβαια ο αριθμός ακόμα είναι μικρός όμως συνεχίζει να μαζεύει παίκτες. Ανασταλτικός παράγοντας είναι ότι δεν βρίσκει παίκτες από την περιοχή και αναγκάζεται να φέρνει παίκτες εκτός Αργολίδας κάτι βεβαία που σημαίνει περισσότερα έξοδα, αφού θέλουν σπίτι, φαγητό κ.λ.π .
Οι παίκτες που έχει πάρει η ομάδα του Άργους είνα ο Ηλίας Κοσμάς από τις Μυκηνες που έχει παίξει και στην Ένωση, ο Λατσης από το Κιβερι, ο Πανοβρακος από τον Απόλλωνα, ο τερματοφυλακας Μιχαλόπουλος που πέρυσι ήταν στην Ένωση, ο Παπαδόπουλος που ήταν και πέρυσι στον Παναργειακο και από εκτός Αργολίδας είναι ο τερματοφύλακας Κοψαχείλης, ο μέσος Παπαευθυμιου από το Κιάτο,ο επιθετικός Κολιοκοστας από την Καλλιθέα,ο Τσιμπινακος αμυντικός από τον Κεραυνό Γλυφάδας και ακόμα ο Παπαδόπουλος από το Λεωνίδιο, ο Παπαδόπουλος από το Κιλκίς και ενας ακόμα Παπαδόπουλος από την Καβάλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: