Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Ηττήθηκε και στο Κρανίδι. . .

aekermionidos.blogspot.com

ΑΕΚ Ερμιονίδας - Παναργειακός 4-2
(57' Τζώρτζης, 69' Σταματέλος, 70' Παππάς, 85' Μυροφορίδης - 39' Παπούλιας(πεν.), 90' Κοσμάς)

Στο πρώτο ημίχρονο έχασε πολλές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ όταν σουτ του Σταματέλου και του Δρίτσα δεν βρήκαν το στόχο τους. Αντίθετα μία σοβαρή επίθεση έκανε η ομάδα του Άργους και κέρδισε ένα πέναλτι στο 39 όταν ο Κοξίδης ανέτρεψε επιθετικό της ομάδας του Άργους και ο Παπούλιας έκανε το 0-1.Με αυτό το σκορ τελείωσε το πρώτο ημίχρονο. την επανάληψη τα πράγματα άλλαξαν και στο 57 ο Παππάς σέντραρε από δεξιά στην καρδιά της άμυνας του Άργους εκεί πετάχτηκε ο Τζώρτζης και με μια εκπληκτική κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κοψαχείλη αφού πρώτα κτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι. Στο 69 ο Σταματέλος εκτέλεσε κόρνερ και η μπάλα έφτασε στην περιοχή του Άργους και ο Μυροφορίδης με σουτ έκανε το 2-1.Πρίν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των φιλάθλων του Κρανιδίου ο Βάϊος Παππάς φρόντισε να τους ξανασηκώσει από την θέση τους αφού με ωραία ατομική προσπάθεια μπήκε στην περιοχή και με δυνατό σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1.Στο 84 ο Μπουγιούρας κέρδισε φάουλ στο ύψος της περιοχής του Άργους. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σταματέλλος ο οποίος έστειλε την μπάλα να τραντάξει το αριστερό κάθετο δοκάρι. Στην επόμενη φάση ο Μυροφορίδης με σουτ μέσα από την περιοχή ζευγάρωσε τα προσωπικά του γκολ ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 4-1.Οι παίκτες του Παναργειακού το μόνο πού κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 90 σε 4-2 με σουτ του Κοσμά μέσα από την περιοχή. Όσο για την διαιτησία του ο κύριος Ιωαννίδης ας προσέχει λίγο .Σήμερα ήταν φιλικό. Σε έναν επίσημο αγώνα τι θα γινόταν αν παιζόταν μία κατηγορία;

Συνθέσεις :

ΑΕΚ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ : Ραβούσης,Κοξίδης,Μυροφορίδης, Γιάννος,Γιαννούκαρης,Δρίτσας,Τζώρτζης,Χρήστου,Σταματέλλος,Πέτζαγλης, Παππάς.
Επίσης αγωνίστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο : Μπουγιούρας, Δαγρές, Ελενης, Δειμέζης, Κιρτάκης,Κρητικός, Διαμαντής.

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ : Κοψαχείλης, Σαίντ, Παπαδόπουλος Απ,Παπούλιας, Ταράτσας, Κολιοκώστας, Παπαευθυμίου, Τσακώνης, Τσιμπανάκος, Χοτζάι, Νικολέτος.




Δεν υπάρχουν σχόλια: