Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Ξεκίνησε η διανομή των εισιτηρίων διαρκείας του Παναργειακού

Κυκλοφορούν σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις

Ξεκίνησε το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010 η διανομή και πώληση των εισιτηρίων διαρκείας του Παναργειακού για την περίοδο 2010, 2011.
Η παρουσίαση έγινε στα γραφεία του Παναργειακού στο Άργος από τον πρόεδρο Ευάγγελο Πιλικίγκο και το δ/σ,  παρουσία των χορηγών της ομάδας, πολλών μελών και φίλων του Παναργειακού.
Ο κ. Ευάγγελος Πιλικίγκος αφού ευχαρίστησε τους χορηγούς της ομάδας που συμμετείχαν διαφημιστικά στα εισιτήρια διαρκείας και τον κόσμο που παρευρέθηκε στην παρουσίαση ενημερώθηκε από τους αρμόδιους του τμήματος marketing για τα σημεία πώλησης εισιτηρίων και ανακοίνωσε και δήλωσε προς τον κόσμο να προσφερθούν να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας για την οικονομική ενίσχυση της ομάδας.
Το νέο συμβούλιο του Παναρκειακού τόνισε στην δήλωσή του, εμείς θα είμαστε αυτοί που θα βοηθήσουμε τον Παναρκειακό να ξανά σταθεί στα πόδια του, σε μία δύσκολη οικονομική περίοδο για την χώρα μας θα κάνουμε ότι μπορούμε, επί-σεις όμως θέλουμε και την δική σας στήριξη, αναφέρθηκε στους φίλους του Παναρκειακού. Βοηθήστε για να μπορέσουμε και εμείς να βοηθήσουμε αυτή την ιστορική ομάδα που φέρνει το όνομα Παναργειακός, συνέχισε στην δήλωσή του.
Τα εισιτήρια κυκλοφορούν σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις… 1. τα απλά εισιτήρια που είναι στην τιμή των 100€ 2. τα V.I.P  εισιτήρια (διακεκριμένες θέσεις στο κέντρο του γηπέδου) που θα παρέχουν μαξιλαράκι και αναψυκτικό σε κάθε αγώνα και η τιμή τους είναι 200€ 3. Τα free εισιτήρια διαρκείας που θα παραδοθούν σε άτομα με ειδικές ανάγκες και σε παλαίμαχους του Παναρκειακού, αφού γίνει στα γραφεία η σχετική αίτηση.
Προς το παρών τα εισιτήρια διαρκείας θα πωλούνται από τα μέλη του δ/σ Α.Π.Ο ΠΑΝΑΡΚΕΙΑΚΟΣ, σε κεντρικά περίπτερα του Άργους και σε λίγες μέρες σε περίπτερα και σημεία των υπόλοιπων περιοχών του δήμου Άργους.
Τμήμα δημοσίων σχέσεων και Εκπρόσωπος Τύπου
Τόλης Μαραγκός

Δεν υπάρχουν σχόλια: