Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

«Με τον Παναργειακό έως στην Σούπερ Λίγκα»!

Ο νέος διοικητικός ηγέτης του Παναργειακού, ο ελληνοϊταλός επιχειρηματίας Λεονάρντο Κουράτολο σπάει την σιωπή του και μιλά αποκλειστικά στο sportstonoto για όλους και για όλα:

«Μόνο τυχαία δεν ήταν η επιλογή του Παναργειακού από εμένα προκειμένου να αναλάβω τις τύχες του. Μεγάλη ομάδα με ιστορία και πολύ κόσμο, ωραίο γήπεδο, ποδοσφαιρική πόλη και νομός που διψάει για διακρίσεις στην μπάλα, πιστεύω η ιδανική να είναι κάποιος πρόεδρος αυτής και να βάλει πολύ υψηλούς στόχους», μας είπε για να συνεχίσει:

«Στόχος μας φυσικά φέτος θα είναι η άνοδος και μόνο η άνοδος στη Β’ Εθνική. Τίποτα άλλο δεν υπάρχει για εμάς. Για να το πετύχουμε αυτό, πέρα από τον εξαιρετικό μας προπονητή τον Πάολο Νέγκρο,  θα φέρουμε στο Άργος 10 παικταράδες από την πρώτη Εθνική της Ιταλίας! Σε εμάς θ’ αγωνίζεται μόνο η αφρόκρεμα παικτών για την Γ’ Εθνική κατηγορία. Βλέπουμε τον Παναργειακό έως και την Σούπερ Λίγκα, γιατί πιστεύω ότι είναι η μόνιμη θέση του».
Και για τον Μπόρις Οντβόνγκ: «Με ικανοποίηση διάβασα τις δηλώσεις του μέλους της διοίκησης της Μαύρης Θύελλας κυρίου Βασίλη Μουζάκη ότι ο Μπόρις δεν ανήκει στην Καλαμάτα αλλά σε εμάς, βάση της τελευταίας σμυφωνίας που είχε γίνει. Τώρα αν θ’ αγωνιστεί στον Παναργειακό αυτό δεν το ξέρω ακόμη. θα το δούμε στη συνέχεια. Κάντε λίγο ακόμη υπομονή και όλα θα τα μάθετε…».
Ο Λεονάρντο Κουράτολο ίσως και αύριο Τετάρτη θα βρεθεί στο Άργος για διαβουλεύσεις και βέβαια άμεσες αποφάσεις με τους λοιπούς ανθρώπους και διοικούντες των «Λύκων» της Αργολίδας. Μαζί του ίσως είναι και ο Πάολο Νέγκρο.

Πηγή :
http://www.sportstonoto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: