Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Νέα Εποχή !


Στο παλιό Δημαρχείο του Άργους  ο νέος προέδρος του Παναργειακού Α.Π.Ο.  Λεονάρντο Κουράτολο παρουσία του Δημάρχου Δ. Καμπόσου και του Δ.Σ. της ομάδας παραχώρησε συνέντευξη στα τοπικά μέσα ενημέρωσης , παρουσίασε
τον νέο προπονητή


Paolo Negro 

διεθνή αμυντικό της Lazio λέγοντας μεταξύ άλλων πως  "Είναι τιμή μας που είναι στο πλευρό μας" και ανακοίνωσε τον στόχο που θέτει για την ομάδα και που δεν είναι άλλος απο την άνοδό της στη Β’ Εθνική.





"Σκοπός μας είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, με μια ομάδα ανώτερης κλάσης.  Καινούριοι παίκτες θα αλληλοσυμπληρώσουν την περσινή ομάδα του Παναργειακού χτίζοντας μια ανταγωνιστική ομάδα,ήδη έχουμε δύο μεταγραφές του Ντένις Σόουζα από τον Αππόλων έχει παίξει και στον ΟΦΗ και του Κίκο Ντάνι.Η φανέλα της ομάδας έχει παράδοση και ιστορία, στα οποία πρέπει να επιδείξουμε σεβασμό, πειθαρχία, συνέπεια."


Σε δηλώσεις του ο Λεονάρντο Κουράτολο είπε χαρακτηριστικά : «Ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους για αυτή την ωραία υποδοχή και ο κόσμος του Άργους να ξέρει ότι τα καλύτερα τώρα έρχονται για την ομάδα μας. Στόχος μας φυσικά, σας ξαναλέω, το πρωτάθλημα και η άνοδος στη Β’ Εθνική», δήλωσε ο Ελληνοϊταλός  επιχειρηματίας.

«Είναι τρελοί, είναι τρελοί οι Ιταλοί» φώναζαν οι οπαδοί των «Λύκων»
 
(φωτογραφίες eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)
 www.argolidaportal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: