Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2008

ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΩ. . .

Μια στημένη φάση ήταν αρκετή για να πάρει ο Παναργειακός αυτό το πολύτιμο τρίποντο. Ο Παναργειακός ξεκίνησε νωθρά τον αγώνα και έτσι έδωσε την ευκαιρία στο Λουτράκι να επιτεθεί, αλλά οι αμυντικοί του Παναργειακού μαζί με την αστοχία του Κολιάκου κράτησαν τον αγώνα στο ημίχρονο στο 0-0. Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα για τον Παναργειακό καθώς έμεινε με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Χαρίση. Αυτό πείσμωσε τους παίχτες του Άργους και έτσι δεν έδωσαν ευκαιρίες στο Λουτράκι για να πάρουν τα ηνία του παιχνιδιού. Και έτσι φτάσαμε στο 70' λεπτό όπου ο Ταξιάρχης με απευθείας εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ. Ύστερα οι παίκτες του Παναργειακού επικεντρώθηκαν στην άμυνά τους και το παιχνίδι έληξε δίκαια 1-0 υπέρ της ομάδας του Άργους.

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Νικολαϊδης, Χαρίσης, Ζώνας, Φίλης, Πλεμμένος, Μανιάτης, (46' Παπαγεωργόπουλος), Δημητρακόπουλος, Ανδρεάδης, (84' Παναγιωτόπουλος), Ταξιάρχης, Κουτσοδήμος, Κατσαρός (57' Αντωνιάδης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μουλιανάκος, Χατζηνικολής, Παπαγρηγορίου, Πέτρου, Κουμεντάκος, Τσάτσος (65' Κομιώτης), Πενέσης (84' Νεόφυτος), Καράμπελας (65' Αμπαδιώτης), Αυγέρης, Κολιάκος, Ξύδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: