Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2008

ΓΛΥΚΙΑ ΙΣΟΠΑΛΙΑ

Σαν νίκη μπορεί να μεταφραστεί αυτή η ισοπαλία στα Λουκίσια για τον Παναργειακό, αφού και ο Ακράτητος και το Λουτράκι ηττήθηκαν. Οι λύκοι δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν το εμόδιο των Λουκισίων καθώς μπήκαν ψυχρά στον αγώνα με αποτέλεσμα τα Λουκίσια να προηγηθούν νωρίς (στο 18ο λεπτό) ύστερα από κάθετη πάσα του Ντελέκα και πλασέ του Παπαϊωάνου. Ο Παναργειακός κατάφερε να αντιδράσει με τον Κατσιαρό στο 35 να πετυχαίνει το 10ο γκολ του στο πρωτάθλημα με εξαιρετική κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι. Σαν να μήν έφταναν όλα αυτά στο 41ο λεπτό ο Μανιάτης αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα με αποτέλεσμα η ομάδα μας να μείνει με 10 παίχτες για ένα ολόκληρο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναργειακός δέχτηκε μεγάλη πίεση όπως ήταν αναμενόμενο από τους παίχτες των Λουκισίων αλλά κράτησαν αυτήν την πολύτιμη ισόπαλια όπως αποδείχθηκε.

Α.Ο. Λουκισίων : Γεραμάνης, Λαδόπουλος (68 Βεζυρτζόγλου), Ροδίτης, Καραμπάς, Μπόκαρης, Σαρρής, Ντελέκος (34 Ν.Ευσταθίου), Μπακλαγής, Γιογιός, Ζαφειρόπουλος (46 Μπιζιώτας), Παπαϊωάννου.

Παναργειακός :Νικολαϊδης, Δημητρακόπουλος, Πλεμμένος, Ζώνας (24 Παναγιωτόπουλος) (46 Αντωνιάδης), Φίλης, Μανιάτης, Μπαστούνης, Ανδρεάδης, Κατσαρός (68 Παπαγεωργόπουλος), Ταξιάρχης, Κουτσοδήμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: