Παρασκευή 17 Ιουλίου 2009

Σήμερα η πρώτη των λύκων. . .

Σήμερα στις 18.οο στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Άργους θα διεξαχθεί η πρώτη συγκέντρωση των λύκων. Εμείς θα βρεθούμε εκεί για να καταγράψουμε τα παραλειπόμενα, και το βράδυ θα έχετε αποκλειστικές δηλώσεις από ποδοσφαιριστές και πολλά άλλα.

Στο ζήτημα των μεταγραφών τώρα «τριπλό» μεταγραφικό χτύπημα πραγματοποίησε η διοίκηση του Παναργεικού καθώς ολοκλήρωσε με επιτυχία τις μεταγραφές του 24χρονου στόπερ Νίκου Σαμουηλίδη (από τον Απόλλων Καλαμαριάς), του 24χρονου επιθετικού Βασίλη Μπούνα (από τον Παναιγιάλειο) και του 21χρονου αμυντικού Απόστολου Σκόνδρα (από τον Ατρόμητο). Αναφορικά με τον Σάκη Δανίδη έχει παρουσιαστεί εμπλοκή καθώς ο ποδοσφαιριστής είναι ειδικός φρουρός στις δικαστικές φυλακές Κομοτηνής με την ιδιότητα του δόκιμου αλλά δεν μπορεί να πάρει απόσπαση για να έρθει στο Άργος καθώς δεν έχει συμπληρώσει δυο χρόνια υπηρεσίας. Με τους Τόλη Τσιανάκα και Γιάννη Τακίδη θα υπάρξει επαναπροσέγγιση Κατά τα λοιπά οι τυπικές λεπτομέρειες απομένουν για τον τερματοφύλακα του Ζαβλανίου, Γιάννη Καλλιακμάνη. Την ίδια ώρα οι «λύκοι» μπήκαν σφήνα για την απόκτηση του Νικήτα Τουρνά ο οποίος μιλάει με την Αγία Παρασκευή ενώ εξετάζουν και το ενδεχόμενο απόκτησης του Παναγιώτη Καραχάλιου.

Όσον αφορά τις ανανεώσεις, οι παίκτες οι οποίοι ενδιέφεραν τον Παναργειακό έμειναν, σήμερα αναμένεται να υπογράψει ο Φίλης, ενώ οι υπόλοιποι αποτέλεσαν παρελθόν (πρόκειται για τους Μοράλες, Μεσέρδη, Μπούρα, Ανδρεάδη, Μιχελή).

Δεν υπάρχουν σχόλια: