Τετάρτη 22 Ιουλίου 2009

Ζήτησε Μοσχονά και πήρε Πιτσόκο. . .

Ζήτησε Μοσχονά...

Ο Παναργειακός συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό την ενίσχυση της ομάδας. Χθές έστειλε επιστολή στην ΑΕΚ με την οποία ζητά να αποκτήσει δανεικό τον 19χρονο τερματοφύλακα Θοδωρή Μοσχονά. Όμως ακόμα δεν έχει λάβει απάντηση και το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει μετά την επιστροφή της Ενωσης από το Ζέεφελντ της Αυστρίας στις 29 Ιουλίου. Άλλωστε η ΑΕΚ έχει ήδη τρεις πορτιέρο (Σάχα, Λούκατς, Αραμπατζή) και ο Μοσχονάς για δεύτερο σερί καλοκαίρι παίρνει σημαντικές εμπειρίες συμμετέχοντας στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Σχόλια για τον Μοσχονά από το Ζέεφελντ :

"Προσπαθεί να αντεπεξέλθει σε ένα ιδιαίτερα βαρύ πρόγραμμα για την ηλικία του, είναι μόλις 19 ετών. Ταλαντούχος και ιδιαίτερα ευλύγιστος, ίσως αν δουλέψει σωστά σε 3-4 χρόνια να είναι βασικός στην ΑΕΚ".


Πήρε Πιτσόκο...

Ο άλλος παίχτης ο οποίος ζητήθηκε δανεικός είναι ο 20χρονος (9/8/1989) μέσος του Ηρακλή Γρηγόρης Πιτσόκος που πέρσυ αγωνίστηκε στον Θερμαϊκό. Η μεταγραφή του είναι πιο εύκολη από αυτή του Μοσχονά καθώς ο παίχτης φέρεται να έχει υπογράψει ήδη στους λύκους.

Σχόλια για τον Πιτσόκο από την περσινή προετοιμασία του Ηρακλή :

"Είναι από τους τέσσερις νεαρούς της δεύτερης ομάδας, που έχει μέχρι στιγμής τουλάχιστον τον μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής στα δυο φιλικά παιχνίδια του Ηρακλή στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Ο Γρηγόρης Πιτσόκος φιλοδοξεί να γίνει μέλος της πρώτης ομάδας, να καθιερωθεί και φυσικά να δώσει ότι καλύτερο μπορεί για τον Ηρακλή, την ομάδα που τον πήρε και τον έχει αυτή τη στιγμή στο ρόστερ της.Ο ίδιος είναι γεγονός ότι κερδίζει τις εντυπώσεις από την παρουσία του στα φιλικά. Είναι θρασύς, είναι τσαμπουκάς, δεν φοβάται. Ενδεικτική η κίνηση του στο τέλος του παιχνιδιού με την Γκενκ που αν έστελνε την μπάλα στα δίχτυα, θα ήταν σίγουρα από τα ωραιότερα γκολ. Ο νεαρός, αν και δείχνει ιδιαίτερα ικανοποιημένος μέχρι τώρα, δεν πετάει σε καμία περίπτωση στα σύννεφα. Παραμένει ταπεινός και προσγειωμένος, όπως πρέπει να είναι. Ξέει άλλωστε πώς ακόμη είναι πολύ νωρίς. Άλλο η προετοιμασία και τα φιλικά, άλλο τα επίσημα.Τουλάχιστον πιστεύει στον εαυτό του και θέλει να δικαιώσει πάνω απ’ όλα όσους τον πίστεψαν. Στόχος του να κάνει ότι μπορεί για να βάλει και αυτός ένα λιθαράκι στην προσπάθεια του Ηρακλή. Ο Γρηγόρης Πιτσόκος έχει και αυτός την αίσθηση και την αισιοδοξία ότι καλό θα πετύχει αυτή η ομάδα, που δημιουργείται".

Ποιος είναι...

Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στον Κισσό Χορτιάτη. Από τα 6 του άρχισε να κλωτσάει την μπάλα, μέχρι όπου έφτασε να αγωνίζεται στην ανδρική ομάδα του Κισσού. Πριν από δυο χρόνια ακριβώς, δοκιμάστηκε στη δεύτερη ομάδα του Ηρακλή, απ’ όπου και τελικά αποφασίστηκε να τον πάρουν. Χρησιμοποιούνταν ως αμυντικός στο ξεκίνημα, αλλά η φυσική του θέση είναι στα χαφ. Στον τρίτο χρόνο της παρουσίας του στον Ηρακλή ο Πιτσόκος κατάφερε να κάνει την πρώτη του προετοιμασία με την πρώτη ομάδα ευελπιστώντας βεβαίως και αυτός να καθιερωθεί. Είναι ένας από αυτούς που εκπροσωπούν το «νέο αίμα» του Ηρακλή, προερχόμενος από τη δεύτερη ομάδα και έχοντας ήδη υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο. Ο Πιτσόκος σε λίγες μέρες έχει γενέθλια. Στις 9 Αυγούστου κλείνει τα 19 του χρόνια.

Προπονούνται Πάνου και Νταντάμης...

Άλλοι δύο παίχτες οι οποίοι προπονούνται μαζί με την ομάδα. Ο πρώτος είναι ο Γιάννης Πάνου από την Λαμία (δέξι μπακ γεννημένος στις 1/1/1988, έχει αγωνιστεί και στα Τρίκαλα) και ο δεύτερος,



είναι ο Γιώργος Νταντάμης από τον Παναθηναϊκό (πέρσυ αγωνιζόταν δανεικός στο Κορωπί. Είναι γεννημένος στις 3/12/1989 και αγωνίζεται ως επιθετικός. Ανήκει στον Παναθηναϊκό όπου και έχει υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο).

Δεν υπάρχουν σχόλια: