Σάββατο 25 Ιουλίου 2009

Έκλεισε Καλλιπολίτη και Φιλιππίδη. . .

Σε άλλες δύο πολύ σημαντικές προσθήκες προέβει ο Παναργειακός. Κατάφερε και απέσπασε την υπογραφή του Γιώργου Καλλιπολίτη και Γιώργου Φιλιππίδη από τον Εθνικό. Ο Γιώργος Καλλιπολίτης πέρσυ αγωνιζόταν δανεικός στον Αία Σαλαμίνας με καλή παρουσία, ενώ έχει αγωνιστεί σε Ατρόμητο, Εθνικό (Β' Εθνική 2005- 2007) και Ηλιούπολη (Γ' Εθνική την σεζόν 2007-2008). Είναι γεννημένος στις 2/7/1984 και αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ.
Όσο για τον Γιώργο Φιλιππίδη Πρόκειται για έναν νεαρό επιθετικό γεννημένο στις 14/7/1987.
Την Τετάρτη αναμένεται να μεταβεί στο Άργος ο Μοσχονάς έτσι ώστε να υπογράψει το συμβολαιό του. Τελευταία μεταγραφή για να κλείσει το ρόστερ του Παναργειακού αναμένεται να είναι αυτή του επιθετικού, οπού εκεί δύο ονόματα είναι κυρίαρχα, αυτά του Σάκη Δανίδη και του Φερναντο Μπενίτες. Το ποιος από τους δύο θα κλείσει αναμένεται να γνωστοποιηθεί μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας.
Την ερχόμενη Πέμπτη η ομάδα φεύγει για το βασικό μέρος της προετοιμασίας της όπου θα πραγματοποιηθεί στα Άνω Δολιανά Αρκαδίας. Αναμένεται να επιστρέψει στις 13 Αυγούστου και μετέπειτα να δώσει μία σειρά από φιλικά παιχνίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: