Πέμπτη 30 Ιουλίου 2009

Κλήρωση με φιλοδοξίες και όνειρα. . .

Κληρώνει σήμερα για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής στην Πορταριά Πηλίου. Συγκεκριμένα στις 20:00 στο ξενοδοχείο "PORTARIA HOTEL & SPA", στην Πορταριά Πηλίου πραγματοποιήται η κλήρωση για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής 2009-2010. Εκπρόσωπος του Παναργειακού θα είναι ο Χρήστος Δάρας.

Στα της προετοιμασίας τώρα, αναχωρεί σήμερα για το Αθλητικό Κέντρο Άνω Δολλιανών, στα Άνω Δολλιανά του νομού Αρκαδίας., η ομάδα του Παναργειακού για το βασικό στάδιο προετοιμασίας της. Από σήμερα και για 15 μέρες ο Γιάννης Δουβικάς θα δουλέψει πάνω στο έμψυχο υλικό με στόχο την δημιουργία μιας ομάδας που θα μπορέσει να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Να αναφέρουμε ότι και η περσινή προετοιμασία είχε λάβει μέρος πάλι στα Άνω Δολλιανά αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις σε τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές. Εμείς την επόμενη εβδομάδα θα βρεθούμε στα Άνω Δολλιανά με στόχο ένα πλούσιο ρεπορτάζ, για το πώς διαμορφώνεται ο φετινός Παναργειακός.
Στα μεταγραφικά, από μέρα σε μέρα αναμένεται ο Βαγγέλης Γαλάνης, να υπογράψει το συμβολαιό του (θα αποκτηθεί ως δανεικός από την Καβάλα). Όσον αφορά τον Θοδωρή Μοσχονά, σήμερα αναμένεται να υπογράψει το συμβολαιό του και να μεταβεί στα Άνω Δολλιανά.

Κανονικά προπονείται πλέον ο Παναγιώτης Πλεμμένος, σε αντίθεση με τους Ζυγούρη (αύριο αναμένεται να προπονηθεί) και Καραγκούνη(χάνει το βασικό στάδιο προετοιμασίας).

Δεν υπάρχουν σχόλια: