Σάββατο 18 Ιουλίου 2009

Πρωτη με όνειρα. . .

Πραγματοποιήθηκε χθες η πρώτη προπόνηση για το φετινό Παναργειακό. Αρκετοί παίκτες πήραν μέρος αλλά οι περισσότεροι θα αποτελέσουν παρελθόν καθώς δεν πέρασαν το τεστ. Το πρόγραμμα περιελάμβανε τρέξιμο, ασκήσεις διαταξης και στο τέλος ένα οικογενειακό διπλό σε όλο το γήπεδο με 2 ημίχρονα. Στο διπλό ο Κατσαρός δεν πήρε μέρος όχι για κάποιο πρόβλημα απλά για να προφυλαχθεί. Στην πρώτη του προπόνηση ο Βασίλης Μπούνας σκόραρε. Παρουσία του επίτιμου προέδρου Γιώργου Παραβάντη η πρώτη προπόνηση και μελών του Δ.Σ.

Δηλώσεις Γιώργου Κατσαρού

«Είναι νωρίς ακόμα, περιμένουμε τους παίχτες που θα έρθουν και πως θα δυναμωθεί η ομάδα. Ξέρουμε τον στόχο που έχει θέσει η διοίκηση και η ομάδα και μακάρι να πάνε όλα καλά.» Όσον αφορά τώρα το μεταγραφικό του σίριαλ μας δήλωσε : «Τον πρώτο λόγο είχε ο Παναργειακός, είχα αρκετές προτάσεις συγκριτικά παρόμοιες με αυτή την Παναργειακού και προτίμησα να μείνω στην ομάδα γιατί ύστερα από δύο χρόνια υπάρχει ένα δέσιμο, και αυτό έπαιξε μεγάλο ρόλο.»


Δηλώσεις Βασίλη Μπούνα

«Πολύ καλές οι εντυπώσεις από την πρώτη ματιά, πιστεύω ότι είναι ομάδα με φιλοδοξίες και με ενδιαφέρουν οι στόχοι της. Ο λόγος που συμφώνησα με τον Παναργειακό ήταν ότι συμφωνούσαν οι φιλοδοξίες και οι σκέψεις μας.»

Χάλασε η συμφωνία με τον Σαμουηλίδη ενώ ο Σκονδρας κατά 99% θα είναι παίκτης του Παναργειακού. Σύμφωνα με πληροφορίες η ομάδα χρειάζεται από μικρούς :

1 σέντερ μπακ μικρό(Σκόνδρας),
2 πλάγια μπακ,
1 τερματοφύλακας.

Από έμπειρους παίχτες θα χρειαστεί :
2 επιθετικούς,
1 αμυντικό χαφ και
1 πλάγιο μπακ.

Στο στόχαστρο του Παναργειακού έχουν μπει οι Χατζόπουλος (Αστέρας Τρίπολης), Τουρνας και Καραχάλιος (μικρός Αίας Σαλαμίνας).

Πληροφορίες θέλουν τον Ντιντιέ Τασάς ( Γάλλος επενδυτής, πρώην ποδοσφαιριστής καταγόμενος από την Μ.Ασία) 2 με 3 Αυγούστου να βρίσκεται στην Ελλάδα και να βάζει κάποιο σημαντικό χρηματικό ποσό.
Μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένεται να γίνουν κινήσεις για την απόκτηση παικτών, και έτσι από Δευτέρα να αρχίσει κανονικά η προετοιμασία. Στην χθεσινή πρώτη προπόνηση πήραν μέρος αρκετοί παίκτες για να δοκιμαστούν και μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένεται να ειδοποιηθούν ποιοι θα μείνουν και ποιοι θα αποχωρήσουν.
Κανονικά με την ομάδα προπονείται ο Μιχελής καθώς ανανέωσε το συμβόλαιο του και θα είναι στις τάξεις της ομάδας για άλλη μία χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: