Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2009

10η Αγωνιστική 15/11/2009

Λευκή ισσοπαλία...

Ατσαλένιος - Παναργειακός 0-0

Στους τελευταίους τρείς αγώνες ο Παναργειακός έπρεπε βάση της εικόνας της ομάδας και των ευκαιριών να έχει κάνει συγκομιδή 7 βαθμών, όμως για άλλη μια φορά αδίκησε τον εαυτό του και έτσι σε τρείς αγώνες έχει κάνει συγκομιδή μόλις 2 βαθμών.
Μια ευκαιρία και μια επίμαχη φάση για τον Παναργειακό ήταν ό,τι πιο συγκλονιστικό είχε να παρουσιάσει το συγκεκριμένο παιχνίδι στο «Ατσαλένιο». Ο Παναργειακός θα μπορούσε να πάρει το τρίποντο αλλά πάλι αδίκησε τον εαυτό του καθώς έχασε δύο πολυ σημαντικές ευκαιρίες. Ο Αργεντινός Λετιέρι στο 75' ήταν ο μοιραίος παίκτης για τον Παναργειακό, καθώς το σουτ που επιχείρησε έφυγε μόλις άουτ, ενώ νωρίτερα ο δεύτερος βοηθός Λαμπρόπουλος πήρε πάνω του τη φάση ακυρώνοντας ένα γκολ που πέτυχε ο Μπενίτες με κεφαλιά. Για άλλο ένα παιχνίδι ο Παναργειακός αδικείται κατάφωρα από την διαιτησία.
"Αδικήσατε τους εαυτούς σας για άλλη μία φορά, έπρεπε να έχουμε κερδίσει" είπε ο προπονητής των πρασίνων στους ποδοσφαιριστές του μετά το τέλος του παιχνιδιού τονίζοντας ότι έπρεπε να έχουν πάρει το τρίποντο.
Παράπονα εξέφρασε και η ΠΑΕ Παναργειακός για την διαιτησία καθώς για άλλη μία φορά αδικείται κατάφωρα

Δεν υπάρχουν σχόλια: