Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2009

7η Αγωνιστική 01/11/2009

Προσοχή "δαγκώνει". . .

Παναργειακός - Πλατανιάς Χανίων 2-0
(60' Ρες, 82' Κατσαρός(πεν.))

Ο Παναργειακός έκανε αυτό που έπρεπε, πήρε το τρίποντο και ατενίζει πλέον το μέλλον από την πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Με μία καθαρή νίκη και κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο ειδικά στο β' μέρος οι λύκοι δάγκωσαν τον Πλατανιά και πήραν τους τρείς πολύτιμους βαθμούς. Με διαφορά μόνο τεσσάρων βαθμών από τον δεύτερο και έξι από τον πρώτο ο Παναργειακός θα ταξιδέψει στον Ασπρόπυργο για να έρθει αντιμέτωπος με την ομώνυμη ομάδα. Δύσκολο παιχνίδι καθώς ο Ασπρόπυργος μετά την σημερινή του ήττα χρειάζεται νίκη για να ανακάμψει αλλά ο φετινός Παναργειακός, πρέπει να δοκιμαστεί και στα δύσκολα, και να τα βγάλει πέρα...
Όσον αφορά το σημερινό ματς ο Ρες άνοιξε το σκορ στο 60' με σουτ ύστερα από σύγχυση στη μεγάλη περιοχή του Πλατανιά από κόρνερ και απόκρουση του τερματοφύλακα, και ο Κατσαρός διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας μας με πέναλτι που κέρδισε ο Χατζόπουλος στο 82' κάνοντας το τελικό 2-0. Ο Παναργειακός ήταν κυρίαρχος του αγώνα από την αρχή μέχρι το τέλος του, και έφτασε σχετικά εύκολα σε μία ακόμα νίκη.

Παναργειακός : Κατσιαούνης, Σκόνδρας, Φίλης, Χατζόπουλος, Δρούλλιας, Λετιέρι, Γκιγκάνι(64' Πλεμμένος), Κατσαρός, Καραχάλιος, Μπενίτες(Μιχελής 85'), Ρες(77' Καραγκούνης)

Δεν υπάρχουν σχόλια: