Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009

Χρήστος Δάρας... ο διαφαινόμενος "σωτήρας" ενα βήμα πριν την αποχώρηση....


Δεν κράτησε και πολύ ε? Ο Χρήστος Δάρας ο διαφαινόμενος "σωτήρας" του Παναργειακού (έτσι εμφανίστηκε το καλοκαίρι) είναι ένα βήμα πριν την αποχωρησή του, με δική του θέληση...

Ο λόγος? «Δεν μπορεί να διοικείται η ομάδα από την "πλατεία" του Αργους. Πρέπει να λειτουργεί πιο επαγγελματικά, προκειμένου να πετύχει τους στόχους της».

Μάλιστα. Αφού πρώτα διώχνει τον προπονητή, ο οποίος κατά την άποψη του ευθύνεται για το άσχημο ξεκίνημα της ομάδας, μετά αποχωρεί και ο ίδιος, αφού τα πράγματα δεν πήγαν έτσι όπως τα ήθελε... Και κάνω την ερώτηση εγώ, μήπως τελικά οι κινήσεις σας πρόεδρε δεν ήταν οι αναμενόμενες? Μήπως οι μεταγραφές οι οποίες έγιναν δεν ήταν για πρωταθλητισμό αλλά για μία μέτρια πορεία στην κατηγορία? Γιατί όταν ξεκινάς και λες η ομάδα πάει για πρωταθλητισμό και το μπάτζετ σου είναι απο τα μικρότερα στην κατηγορία δεν μπορείς να περιμένεις και πολλά, αλλά μόνο σε ένα θαύμα κύριε Δάρα. Δηλαδή αν η ομάδα πήγαινε καλά, θα σκεφτόσασταν την αποχώρηση? Γιατί εδώ και χρόνια η ομάδα μας διοικείται από την "πλατεία" του Άργους, δεν είναι τωρινό πρόβλημα. Αυτό δεν το ξέρατε?

Η απόφαση είναι δική σας, και να ξέρετε ότι οι πρόεδροι είναι εφήμεροι, πάνε και έρχονται, καταστρέφουν και χτίζουν ομάδες, ο ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ όμως μένει για ΠΑΝΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: