Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009

9η Αγωνιστικη 11/11/2009

Έχασε την ευκαιρία...
Παναργειακός - Αγία Παρασκευή 0-0

Έχασε την ευκαιρία να πάρει ένα τρίποντο ο Παναργειακός σήμερα, απέναντι στην Αγία Παρασκευή. Το παιχνίδι ήταν πολύ κακό και διεξήχθει κάτω από βροχή. Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ κακό χωρίς φάσεις, κάτι το οποίο άλλαξε μετά το 65' του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Παναργειακός έχασε δύο κλασικές ευκαιρίες για να πάρει το τρίποντο με τους Πιτσόκο και Κατσαρό και έτσι έμεινε στο 0-0. Αν κάποια ομάδα άξιζε να πάρει την νίκη αυτή ήταν ο Παναργειακός, καθώς η Αγία Παρασκευή δεν κατάφερε ούτε στιγμή να απειλήσει την εστία του Κατσαούνη, ο οποίος έμεινε θεατής καθόλη την διάρκεια του αγώνα. Δύο φάσεις σε ένα ολόκληρο 90λεπτο δεν είναι πολλές, αν όμως γίνονταν γκολ, τώρα θα μιλάγαμε για νίκη του Παναργειακού. Άξιο αναφοράς είναι η εμφάνιση του Γρηγόρη Πιτσόκου, ο οποίος για δεύτερο σερί αγώνα μπαίνει αλλαγή και αλλάζει την εικόνα της ομάδας μας. Απέδειξε ότι πρεπει να του δωθούν και άλλες ευκαιρίες, γιατί είναι ένας παίκτης ο οποίος μπορεί να βοηθήσει τους λύκους...

Παναργειακός (Μάρκος Μαυρομάτης): Κατσαούνης, Σκόνδρας, Φίλης, Κατσαρός, Γκιγκάνι, Ρες, Λετιέρι, Καραχάλιός, Μπενίτες, Χατζόπουλος, Δρούλιας.
Αγία Παρασκευή (Μίλτος Γκόφας): Αρχοντάκης, Κουμπαρούλης, Χρόνης, Κατράνας, Κούρος, Μπούμπας, Καραγιάννης, Πέτρου, Ιορδανίδης, Στάϊκος, Κακλαμάνος.

Στιγμές του αγώνα:
67'
Οργανωμένη επίθεση του Παναργειακού ο Πιτσοκος βρίσκεται σε θέση τετ-α-τετ αλλά ο τερματοφύλακας της Αγίας Παρασκευής κάνει την απόκρουση του αγώνα.
92' Ο Μιχελής μπήκε από αριστερά πασάροντας στον Κατσαρό ο οποίος ολιγώρισε και δεν έδωσε την πάσα στον αμαρκάριστο Πιτσόκο που θα σκόραρε, χάνοντας έτσι μια φοβερή ευκαιρία για να γίνει το 1-0.

Δεν υπάρχουν σχόλια: