Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009

8η Αγωνιστική 08/11/2009

Άδικη ήττα. . .
Ασπρόπυργος - Παναργειακός 2-1 (Ζαχαρόπουλος 38',50' - Καραχάλιος 37')

Αδίκησε τον ίδιο του τον εαυτό σήμερα το απόγευμα ο Παναργειακός στον Ασπρόπυργο. Παίζοντας σταθερά και έξυπνα πάτησε την "πλούσια" ομάδα του Ασπρόπυργου, και αδικήθηκε κατάφωρα από το τελικό αποτέλεσμα το οποίο έπρεπε να είναι τελείως αντίστροφο. Το ανησυχητικό βέβαια είναι ότι για άλλη μία αγωνιστική ο διαιτητής βλέπει πέναλτι "φάντασμα" κατά του Παναργειακού, το οποίο αυτή τη φορά κόστισε αρκετά στην ομάδα μας. Ο Παναργειακός ήταν κυρίαρχος καθόλη την διάρκεια του αγώνα, εκτός από ένα πεντάλεπτο προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου όπου και δέχθηκε την ισοφάριση. Αρκετές οι χαμένες ευκαιρίες από πλευράς των λύκων καθώς υστερούσαν πολύ στην τελική προσπάθεια. Για άλλη μία φορά η άμυνα μας ήταν σε πολύ καλή κατάσταση, αν εξαιρέσουμε ένα πεντάλεπτο, κορυφαίοι οι Καραχάλιος, Δρούλλιας και πολύ καλή παρουσία του Πλεμμένου και Πιτσόκου οι οποίοι βοήθησαν από τον πάγκο. Κρίμα γιατί τέτοια παιχνίδια δεν είναι να χάνονται, και ειδικά με αυτό το τρόπο. Ας ελπίσουμε ότι η συνέχεια θα είναι καλύτερη.

Ένθερμη η παρουσία 100 περίπου φίλων του Παναργειακού που στήριζαν την προσπάθεια της ομάδας μας από την αρχή μέχρι το τελευταίο σφύριγμα...

Παναργειακός : Κατσαούνης, Δρούλλιας, Σκόνδρας, Φίλης, Χατζόπουλος, Λετιέρι(Κουτσοδήμος), Γκιγκάνι(Πλεμμένος), Κατσαρός, Ρες(Πιτσόκος), Καραχάλιος, Μπενίτες.

Σε λίγο το γκολ του Καραχάλιου που ανοίγει το σκόρ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: