Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2008

11η Αγωνιστική 16/11/2008 (εξ αναβολής αγώνας)


ΑΙΓΑΛΕΩ-ΑΙΟΛΙΚΟΣ 3-2

Ανάλυση αγώνα:

Χωρίς κέφι μπήκαν οι δύο ομάδες στο αγωνιστικό χώρο του «Σταύρος Μαυρωθαλασσίτης» με αποτέλεσμα η πρώτη υποψία ευκαιρίας να έρθει για τους φιλοξενούμενους με απευθείας χτύπημα φαουλ του Τσετιροκλή στο 11΄. Ωστόσο ο κορυφαίος του γηπέδου, Σαγανάς με μια προσωπική ενέργεια έστειλε το «σίτυ» προηγούμενο στα αποδυτήρια.
Και ενώ τίποτα δεν ήταν ικανό να μας προϊδεάσει για το τι επρόκειτο να ακολουθήσει η εξέλιξη του παιχνιδιού ήταν συναρπαστική. Όλα ξεκίνησαν με το γρήγορο γκολ του Μανδύλη για λογαριασμό του Αιολικού ενώ 12΄ αργότερα και πάλι χάρης σε τραγικό λάθος στην άμυνα του Αιγάλεω ο Δημάκης ολοκλήρωσε την ανατροπή. Το Αιγάλεω όμως και συγκεκριμένα ο Κυβελίδης κράταγε το καλό για το τέλος. Με δυο γκολ στις καθυστερήσεις χάρισε στους γηπεδούχους το «τρίποντο» της νίκης και άφησε τον Αιολικό να γκρινιάζει για την διαιτησία της κ. Κύρου.

Τα γκολ του αγώνα:
37’ 1-0 Ο Φούκης γύρισε λανθασμένα την μπάλα στην άμυνα του και ο Σαγανάς επωφελήθηκε μέσα από την περιοχή και με δυνατό σουτ έβαλε το Αιγάλεω μπροστά στο σκορ.
49’ 1-1 Σε διαγώνιο σουτ του Μανδύλη ο Στεφανάκος δεν μπόρεσε να αντιδράσει και ήρθε το 1-1.
61’ 1-2 Μετά από ολέθριο λάθος του Μπασκόζου στην άμυνα ο Δημάκης το εκμεταλλεύεται και ολοκληρώνει την ανατροπή.
90’+ 2-2 Ο Κυβελίδης εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην άμυνα του Αιολικού και μετά από φάση διαρκείας έκανε το 2-2.
90’+ 3-2 Πάλι ο Κυβελίδης με ωραία ατομική προσπάθεια και αφού είχε εξουδετερώσει την αντίπαλη άμυνα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Οι καλύτερες φάσεις:
11’ Απευθείας χτύπημα φάουλ από τον Τσετιροκλη, η μπάλα θα περάσει μόλις άουτ.
73’ Σέντρα Διονυσάτου, κεφαλιά Μαλακού η μπάλα χτύπησε στο κεφάλι του Ελευθεριάδη και έφυγε μακριά.
75’ Σέντρα Κυβελίδη, ο Λαμπρινάτος θα πάρει την κεφαλιά η μπάλα όμως θα περάσει λίγο δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Καραβασίλης.
77’ Μεγάλη ευκαιρία για τον Αιολικό να «κλειδώσει» την νίκη όταν σε γύρισμα του Παπακώστα ο Πετρουζέλης γλίστρησε και δεν κατάφερε να σπρώξει την μπάλα στην κενή εστία.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κυρίου Ελένη (Αρκαδία)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Φούκης, Παπακώστας, Καλογερόπουλος, Σουλίδης, Μανδύλης, Νταλαμπέκης, Κυβελίδης

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΙΓΑΛΕΩ:
Στεφανάκος, Καλογερόπουλος(67’ Ελευθεριάδης), Τσιάβος (40’Μπασκόζος) , Ταμπάκης, Σουλίδης, Λαμπρινάτος, Κωσταντόπουλος, Μαξακούλης, Κυβελίδης, Κολτσίδας, Σαγανάς(90’+ Λούπας)

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Καραβασίλης, Τσετιροκλής (43’ Δημάκης, 70’ Μαλακός), Σοφογιάνης (60’ Σοφιάνης), Διονυσάτος, Ράσιτς, Πελέκης, Πετρουζέλης, Παπακώστας, Τσικτσιρής, Φούκης, Μανδύλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: