Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2008

Φιλική ήττα

Αστέρας Τρίπολης - Παναργειακός 3-1
Την ήττα με 3-1 γνώρισε ο Παναργειακός από τον Αστέρα Τρίπολης σε φιλικό αγώνα την Τρίτη 18/11/2008. Σε ένα ματς που έγινε υπό καταρρακτώδη βροχή ο Αστέρας μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και αφού στο 16ο λεπτό είχε δοκάρι με τον Σεμπάστιαν Ερέρος, τέσσερα λεπτά αργότερα άνοιξε το σκορ με κεφαλιά ο Ακης Στρατάκης. Στο 35’ ο Παναργειακός ισοφάρισε με τέρμα που πέτυχε ο Παναγιωτόπουλος με σούτ ύστερα από κεφαλιά του Γκολέμη, για να κλείσει το ημίχρονο ισόπαλο 1-1. Στο 55’ μετά από όμορφο συνδυασμό, ο Φελίσιο με κοντινό πλασέ ανέβασε το σκορ σε 2-1, ενώ τον «χορό των τερμάτων» έκλεισε με όμορφη κεφαλιά ο Καμπούροφ στο 82ο λεπτό.

Συνθέσεις των ομάδων :
Αστέρας: Αναστασόπουλος, Ουριμπάρι, Αργυρόπουλος, Φυτανίδης, Λαδάκης, Στρατάκης, Μπαστία, Φελίσιο, Ερέρος, Νταμόντε, Καμπούροφ, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Βλαχοκυριάκος, Μίχας, Αποστολίδης.
Παναργειακός: Κατσαούνης, Δρούλιας, Μπούρας, Αντωνιάδης, Φίλης, Μοράλες, Λετιέρι, Πλεμμένος, Κουτσοδήμος, Παναγιωτόπουλος, Γκολέμης, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Σοφός, Νώτης, Παπαιωάννου, Παλιγγίνης, Ζυγούρης, Ισούφι, Δημητρακόπουλος, Σετράρο, Αντωνόπουλος, Σούρσος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: