Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2008

9η Αγωνιστική 02/11/2008

Δεν τον θέλει . . .

Αγιος Δημητριος - Παναργειακός 2-2
Δημοτικό Στάδιο Αγ. Δημητρίου

Τα γκολ :
20' - 90'+2' Ευαγγελάτος
18' Κουμπούλης (αυτ.) - 38' Ανδρεάδης

" Κάτι τέτοιο παύει να είναι συμπτωση " αυτά τα λόγια είπε ο Γιάννης Δουβίκας μετά το τέλος του αγώνα. Παίχτες, προπονητής και φίλαθλοι του Παναργειακού είναι απογοητευμένοι από το πως χάθηκε άλλη μία νίκη(και η πρώτη εκτός έδρας) . Με τον Αστέρα Ρεθύμνου, στην 2η αγωνιστική, παρότι ήμασταν μπροστά στο σκορ 0-2, τελικά ισοφαριστίκαμε 2-2. Με την Αγία Παρασκευή, την 4η αγωνιστική, αν και προηγούμασταν 0-1, στο 91' ισοφαριστήκαμε. Χθές όλα αρχισαν ιδανικά καθώς στο 18' μετά από σέντρα του Σετράρο, ο Κουμπούλης έβαλε την κόντρα, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του κάνοντας το 0-1. Για λίγο κράτησε η χαρά όμως γιατί στο 20' μετά από ωραία ατομική ενέργεια του Ευαγγελάτου και δεξί σουτ, έκανε το 1-1. Οι λύκοι δεν το έβαλαν κάτω όμως και πίεσαν, με αποτέλεσμα στο 38' μετά από μπαλιά του Μπούρα ο Ανδρεάδης με ψύχραιμο πλασέ εκανε το 1-2 που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη ο Αγιος Δημήτριος πάλεψε για την ισοφάριση, και πίεζε ψηλά τον Παναργειακό. Την ισοφάριση την κατάφερε στο 90'+2' πάλι με τον Ευαγγελάτο, που με ωραίο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-2. Άλλοι τρεις πόντοι χάθηκαν αδικαιολόγητα. Μετά από αυτήν την ισοπαλία η ομάδα μας έπεσε στην 11η θέση με 11 βαθμούς (2νικ.-5ισσ.-2ηττ.). Ακολουθεί το πολύ δύσκολο παιχνίδι με την πρωτοπόρο Ρόδο στο Άργος. Ας ελπίσουμε η ομάδα μας να φανεί αντάξια των προσδολιών μας, και να παλέψει για το καλύτερο.

Ενδεκάδες:
ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ: Παπαδόπουλος (46' Διαμαντής), Κουμπούλης, Βατίστας, Τσιμπανάκος, Καρύδης, Ντελέρνο (56' Μπάλας), Πούλιος (46' Σκαφτούρος), Μπενετάτος, Μακρής, Ευαγγελάτος, Μιχελακάκης.
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Κατσαούνης, Δρούλιας, Μπούρας, Φίλης, Μεσέρδης, Λετιέρι, Ανδρεάδης (70' Κουτσοδήμος), Κατσαρός (84' Παναγιωτόπουλος), Πλεμμένος, Σετράρο, Φερέτι(46' Μοράλες).

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα :
ΚΟΡΩΠΙ ΑΟ - ΦΩΣΤΗΡ 1-2
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ - ΧΑΪΔΑΡΙ ΑΟ 1-0
ΚΟΡΙΝΘΟΣ - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΓΣ 2-0
ΡΟΔΟΣ ΑΣ - ΑΙΟΛΙΚΟΣ ΜΥΤ. 2-1
ΑΣΤΗΡ ΡΕΘΥΜΝΟΥ - ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ 2-0
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005 - ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ 2-0
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ - ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ 1-1
ΑΙΓΑΛΕΩ - ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4-4

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

το 0-1 μπήκε μετά από φάουλ του Σετράρο και κεφαλιά προς τα πίσω ενός αμυντικού.
το 1-2 έγινε μετά από πλάγιο του Μπούρα (ο οποίος έχει τρομερό πλάγιο) και προβολή του Ανδρεάδη.
το 2-2 έγινε μετά από φάση διαρκείας, όπου τελικά ο σκόρερ πλάσαρε σε κενή εστία.