Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2008

12η Αγωνιστική 23/11/2008

Έβρεξε γκολ . . .

Παναργειακός - Αιγάλεω 4-2
Ο Παναργειακός ήταν καταιγιστικός όπως και η βροχή. Η ομάδα μας από την μέση και μπροστά έβγαζε φωτιές, με αποτέλεσμα κάθε φάση δικιά μας να είναι ευκαιρία για γκολ. Τελικά καταφέραμε να βάλουμε μόνο τέσσερα γκολ αν και θα μπορούσαμε πολλά περισσότερα. Το Αιγάλεω ήταν καλό μόνο στις αντεπιθέσεις όπου κατάφερε να βάλει και δύο γκολ, και έχασε και μερικές άλλες ευκαιρίες για να σκοράρει. Το παιχνίδι δεν άρχισε ιδανικά καθώς στο 20' λεπτό ο Παναργειακός βρέθηκε πίσω στο σκορ, σε μία ανυποπτη φάση και με υποψία οφσάιντ. Όμως 4 λεπτά αργότερα ο Κατσαρός με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε για τον Παναργειακό. Ο Παναργειακός στην συνέχεια πίεσε πολύ, είχε τις ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει, και έτσι το ημίχρονο έληξε 0-0. Έτσι όπως έκλεισε το 1ο ημιχρονο έτσι άρχισε και το 2ο με τον Παναργειακό να πιέζει και τελικά να καταφέρει να προηγηθεί με πλασέ του Ανδρεάδη στο 47'. Αυτό ήταν μόνο η αρχή καθώς 20 λεπτά αργότερα και μετα από ένα 5λεπτο χαμένων φάσεων(55-60 με σουτ του Κουτσοδήμου, Δρούλλια και Ανδρεάδη) ο Παναργειακός και συγκεκριμένα ο Λετιέρι με πολύ ωραίο σουτ έξω από την περιοχή κάνει το 3-1. Στην συνέχεια ο Κατσαρός διπλασιάζει τα τέρματά του με ωραίο πλασέ γράφοντας το 4-1. Το μόνο που κατάφερε να κάνει το Αιγάλεω ήταν να μειώσει σε 4-2 με τον Σαγανά ύστερα από αντεπίθεση. Σαν συμπέρασμα το μόνο αρνητικό για την ομάδα μας ήταν τα 2 γκολ που δέχθηκε, και γενικά η ασταθής εικόνα που είχαμε στην άμυνα(πολλά τα κενά πίσω), ρόλο βέβαια έπαιξε και η απουσία του Μοράλες που κατά την γνώμη μου είναι ο καλύτερος και πιο σταθερός αμυντικός της ομάδας μας. Δεν χρειάζεται βέβαια να σταθούμε τόσο πολύ στην κακή εικόνα της άμυνας αλλά στην πολύ καλή εικόνα του κέντρου και της επίθεσης μας(πολύ καλή εμφάνιση από Ζυγούρη και Κατσαρό, και από τους μέσους ξεχώρισαν οι Κουτσοδήμος, Ανδρεάδης, και Λετιέρι). Λίγος ήταν ο κόσμος στο γήπεδο περίπου 800-900 εξ'αιτίας και της βροχής. Περίπου 50-60 οργανωμένοι οπαδοί του Αιγάλεω βρέθηκαν στο γήπεδο.

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Κατσαούνης, Ζυγούρης, Μπούρας, Φίλης, Μεσέρδης, Λετιέρι, Ανδρεάδης (78’ Γκολέμης), Δρούλιας, Κατσαρός (76’ Πλεμμένος), Κουτσοδήμος, Δημητρακόπουλος (46’ Σεντράρο).
ΑΙΓΑΛΕΩ: Στεφανάκος, Τσιαβός, Ταμπάκης, Σουλιδάς, Κλης, Λαμπρινάτος (87’ Καπράνας), Κωνσταντόπουλος (80’ Χρυσανθόπουλος), Μαξακούλης (60’ Λούπας), Κολτσίδας, Σαγανά, Τουρνάς.

Στιγμές του Αγώνα :

20': 0-1, με μεγάλη υποψία οφσάιντ το Αιγάλεω ανοίγει το σκορ με τον Τουρνά.
21': Ευκαιρία για τον Παναργειακό με σουτ του Λετιέρι, ο τερματοφύλακας βρίσκει την μπάλα η οποία καταλήγει κόρνερ αλλά ο διαιτητής δίνει αουτ.
24': Γκοοολ!! 1-1 με σουτ του Κατσαρού μέσα στην περιοχή του Αιγάλεω.
30': Σουτ του Ζυγούρη έξω απ'την περιοχή γκολ, που ακυρώθηκε σωστά ως οφ-σαιντ.
Ημίχρονο 1-1.
Έναρξη β' ημιχρόνου με είσοδο του Σετράρο.
47': Γκοοοολ!! 2-1 με πλασέ του Ανδρεάδη μέσα απ'την περιοχή.
67': 3-1.... Ο Λετιέρι με δυνατό σουτ περίπου 5 μέτρα έξω από την περιοχή κάνει 3 τα τέρματα του Παναργειακού.
76': 4-1.... Ο Παναργειακός καθαρίζει το παιχνίδι με τον Κατσαρό να σκοράρει με πλασέ μέσα από την περιοχή.
78': 4-2, το Αιγάλεω ξαναμπαίνει στο παιχνίδι με γκολ του Σαγανά μετά από αντεπίθεση.
ΛΗΞΗ του αγώνα.
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΚΑΙ ΕΚΤΕΤΑΜΈΝΑ ΣΤΙΓΜΙΌΤΥΠΑ 25 ΛΕΠΤΩΝ. . . ΕΠΙΣΗΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΠΥ ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΎ ΓΙΑΝΝΗ ΔΟΥΒΙΚΑ. . .

Ο Κατσαρός σημειώνει το 2ο προσωπικό του γκολ και το πανυγυρίζει. . .













Πανυγύρια για το 4-1 . . .














Προθέρμανση πριν την έναρξη του αγώνα . . .














Οι αναπληρωματικοί του Παναργειακού . . .















Οι ποδοσφαιριστές εν
δράση. . .

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

το γκολ που λες ότι μας ακυρώσαν ήταν από κεφαλιά μέσα στην περιοχή και ήταν και πολύ οφσάιντ (ήμουν στην ευθεία), οπότε είναι φάση ανάξια λόγου

Ανώνυμος είπε...

Καθαρό οφσάιντ το γκόλ του Αιγάλεω παιδιά...

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΟ ΚΑΘΑΡΟ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ ΗΜΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΘΕΙΑ....ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ ΕΚΡΑΞΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΕΠΟΠΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΟΦΣΑΙΝΤ